` MIND: 5 Tips om je mindset positief te houden in deze moeilijke tijd! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: 5 Tips om je mindset positief te houden in deze moeilijke tijd!

Ondanks het slechte nieuws van dinsdag is het belangrijk om onze mindset positief te houden en vooruit te kijken waar mogelijk. Natuurlijk is het niet erg als je even heel boos, verdrietig of teleurgesteld bent, maar probeer de positiviteit te behouden. Wij geven jullie 5 hele fijne mindset tips waarmee jij de dag weer goed door kan komen! Lees je mee?

Blijf in beweging

Het is belangrijk om in beweging te blijven. Niet alleen wandelen, fietsen of een thuisworkout, maar ook dingen die je in en rond het huis kunt doen. En je mag beperkt naar buiten, dus bewaar je afstand en ga niet met meer dan 3 mensen naar buiten. Mijn dochter heeft een zeldzaam syndroom en heeft dus veel last van prikkelverwerking en daarom gaan wij iedere ochtend vroeg een stuk wandelen en houden we afstand van anderen (minimaal 1,5 meter). 

Denk aan je ontspanning & me-time

In een druk bezin met daarin thuiswerkende ouders die eveneens les moeten geven kan ontspanning soms een uitdaging zijn. Het is belangrijk dat je soms even tijd voor jezelf hebt en even op adem kunt komen. Zo voorkom je ook korte lontjes en irritaties. Ga even relaxen op de toilet, maak een wandeling buiten, videobel even met een dierbaar iemand om je hart te luchten. Neem een heerlijke douche of ga uitgebreid in bad en zorg dat niemand je even kan storen. Je moet af en toe even opladen en goed voor jezelf zorgen, dan zorg je ook makkelijker voor anderen.

Structuur, planning of laat het los

Hoewel de één van structuur en planning houd, vaart de ander beter of de “laat het los” methode. Ik houd met mijn werk wel van planning en structuur, maar het lesgeven aan twee totaal verschillende kinderen (waarvan 1 zorgkind) is structuur en planning niet altijd gemakkelijk en laat ik het soms los. Kijk wat het beste voor jou / jullie werkt. 

Wees lief voor elkaar

Deze tijd vraagt om lief voor elkaar te zijn en ondanks alles samen er het beste ervan te maken. Dat dit niet altijd gemakkelijk is weet iedereen, maar verplaats je eens in de ander. Geef veel digitale knuffels, doe aan videobellen, doe iets voor ouderen in jouw buurt en wees lief voor jezelf en je naasten.

Onthoud; ook dit gaat voorbij!

Er lijkt nu geen eind te komen aan het slechte nieuws. Probeer daarom ook minder tijd te besteden aan social media (waarin er geen einde aan lijkt te komen). Onthoud dat dit voorbij gaat en we straks onze mooie land weer op kunnen bouwen en hopelijk de economie weer vooruit gaat en we iedereen weer mogen knuffelen die het nodig heeft. We can do this, please be healthy, safe en positief!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .