` MIND: 6 Redenen waarom we niet kunnen wachten op 2021 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: 6 Redenen waarom we niet kunnen wachten op 2021

Voor mij kan dit jaar niet snel genoeg afgelopen zijn. Ik vond het jaar enorm pittig en naast chronische stress heb ik er weinig voor terug gekregen. Ik kijk dan ook met liefde, nieuwe mogelijkheden en vol verwachting naar 2021. Terugkijken is leuk, maar vooruit kijken nog beter! Toch wilde ik jullie deze 10 redenen niet onthouden en neem ze alsjeblieft met een korreltje zout 😉 Lees je mee?

Eindelijk weer voldoende wc papier

Ik weet nog wel dat we een periode hadden waarbij iedereen massaal hun inkopen ging doen. Het vechten om wc papier was de orde van de dag, wie had dat ooit gedacht? Het lijkt nog steeds meer dan normaal te zijn, aangezien ik voor de kerst een rollade wilde kopen en deze inmiddels al op 19 december was uitverkocht. Het leek erop dat mensen dachten dat we 5 kerstdagen hadden in plaats van 2. Ik kan dan ook niet wachten om weer normaal boodschappen te doen en geen manoeuvres meer uit te voeren voor mensen die te langzaam voor mij lopen, stiekem opduiken of ineens in paniek gaan rennen met hun wagentje in de winkel.

Nuchter denken is een keuze

Het is een bewogen jaar geweest waarin veel mensen hun mening deelden en deze lagen ver uit elkaar. Ondanks dat hoop ik dat we elkaar volgend jaar weer terug kunnen vinden. Het is belangrijk om nuchter te blijven en niet alleen maar negativiteit en haat de wereld in te slingeren. Laten we wat liever voor elkaar zijn en naar elkaar luisteren, zelfs als we het niet met elkaar eens zijn.

Knuffelen als nieuwe hobby

Ik ben altijd al een knuffelig persoon geweest en knuffel dan ook wat af met mijn mooie gezin. Het doet wel veel pijn dat dit momenteel nog niet mogelijk is met andere dierbaren. Daarom zou het fijn zijn als dit volgend jaar weer mogelijk zou zijn en we sowieso wat liever voor elkaar zouden zijn. Minder ruzie maken, minder elkaar pijn doen en meer knuffelen. Ja, dat wordt mijn volgende hobby!

Eindelijk weer gezellig uit eten

De meeste mensen denken bij uit eten gaan vaak aan uren borrelen en veel te veel eten. Maar voor mij is uit eten ook even niet hoeven te koken, voor gezonde opties kiezen omdat het niet altijd makkelijk is om voor jezelf te zorgen en voor sociale gezelligheid. Laten we daarom hopen dat dit volgend jaar weer tot de mogelijkheden behoort.

Licht aan het einde van de tunnel

Afgelopen jaar voelde als een zware bevalling waar we doorheen moesten komen ondanks alles. Ondanks veel verdriet, pijn, frustratie, boosheid, ongemak en verlies moesten we door in tijden van Corona. Daarom hoop ik dat we volgend jaar Corona voorgoed vaarwel kunnen zeggen!

Positiviteit is een keuze

Afgelopen jaar vroeg veel veerkracht aan ons en ondanks dat de meesten proberen positief te blijven, viel dit niet altijd mee. Je kunt nog zo positief zijn, maar we hebben wel wat doorleeft. Daarom hoop ik dat er volgend jaar meer positieve momenten in ons leven mogen zijn.

Waarom kun jij niet wachten op 2021? Vertel het ons hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment