Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Bewondering vs Houden van

We bewonderen allemaal wel iemand of meerdere personen, dit geldt ook voor houden van. Maar zie jij de verschillen ook? Soms is het lastig om deze twee uit elkaar te houden en voelt het alsof iemand van je houd terwijl die persoon je misschien alleen bewondert. Of andersom natuurlijk. Maar wat maakt het lastig en hoe kun je dit aanvoelen? Ik deel een persoonlijk stuk met jullie…

Vroeger was ik een stuk slanker en had daardoor ook meer bewonderaars, maar omdat je nog jong en wat onzeker hebt ga je denken dat die bewonderaars om je geven en van je houden. Het is een beetje hetzelfde als door een roze bril kijken, terwijl er eigenlijk weinig liefde te vinden is als je deze weer afzet.

Je kunt iemand bewonderen, naar deze persoon opkijken en toch denken dat je van diegene houd. Terwijl dit eigenlijk niet het geval is. Soms wil je het ook niet weten. Zo heb ik een aantal ex-vriendjes gehad die mij bewonderde, maar of ze echt van mij gehouden hebben dat geloof ik niet. Niet op de intense manier waarop je onvoorwaardelijk van iemand houd.

Je kunt onvoorwaardelijke liefde voelen, het is soms wat lastiger doordat iemand een verleden heeft of blokkades waar je lastig doorheen komt. Maar pure onvoorwaardelijke liefde kun je voelen. Ook hier heb je verschillende manieren van, van sommige personen komt het heel goed en direct binnen en verlicht het jouw hart en gevoel, bij anderen is het minder omdat ze het moeilijk vinden om dit aan jouw te laten zien. Sommige mensen hebben ook even de tijd nodig om jouw hart te vinden en jij die van hun.

Toen ik wat flinker werd zag ik de bewonderaars afnemen en alleen pure mensen lieten zich niet afschrikken door de buitenkant en wisten wat voor prachtig hart er verscholen zat. Mensen oordelen ook vaak op eerste indruk, terwijl dit vaak te wensen overlaat. Zo ben ik vroeger weleens arrogant genoemd, maar liet ik in werkelijkheid weinig mensen dichtbij komen omdat ik mijn gekwetst voelde en dit niet nog eens mee wilde maken. Of noem het een muur die je beschermt voor anderen om niet dichtbij jezelf te komen. Maar arrogant, nee dat was ik zeker niet.

Wat ik met dit verhaal wil zeggen is dat het soms fijn is om dingen te relativeren, even bij jezelf naar binnen te gaan en te voelen of je nu iemand bewondert of echt van iemand houd. En als het helemaal klopt dan gaat deze dingen zelfs samen en voel je je intens gelukkig en gewaardeerd door een speciaal persoon. Wie bewonder jij? Van wie gaat jouw hart sneller kloppen? Of misschien allebei? Laat hieronder een berichtje achter, vind ik leuk! πŸ™‚

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .