` MIND: De 10 mooiste quotes van Paulo Coelho - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: De 10 mooiste quotes van Paulo Coelho

Mijn ex kocht ooit een gedichtenbundel voor mij van Paulo Coelho. Ik had nog nooit van deze man gehoord, maar heb de gedichten stuk voor stuk na elkaar uitgelezen. Vervolgens heb ik het boek weer weggelegd en na enige tijd de gedichten weer herlezen. Steeds opnieuw vond ik er iets nieuws in. Paulo Coelho is een Braziliaanse schrijver die ontzettend mooi over filosofie, spiritualiteit en religie kan schrijven en praten. Graag vertel ik je wat mijn favoriete uitspraken zijn van deze bijzondere man.

Niemand kan vluchten voor zijn hart.

Daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt.

Let als je naar een doel reist goed op de weg,

wat de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen

Vergeet niet te vechten voor je dromen. Je moet weten wat je wilt in het leven.

Er is maar 1 ding dat maakt dat je droom onmogelijk wordt; de angst om te falen.

Geluk is soms een zegen.

Maar het is meestal een prestatie.

Je bent wat je doet,

niet wat je denkt dat je zou moeten doen.

Als alle dagen hetzelfde lijk, dan ben je blind geworden voor de wonderen in jouw bestaan.

De remedie is eenvoudig; beter opletten.

Als je niet terug kunt,

 hoef je alleen maar te denken aan de beste manier om vooruit te gaan.

Vertel tegen je hart,

dat de angst om te lijden erger is dan het lijden zelf.

Bepaalde dingen in het leven moeten ervaren worden zonder deze te verklaren.

Liefde is zo’n ding.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .