` MIND: De dagelijkse gewoontes van succesvolle mensen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: De dagelijkse gewoontes van succesvolle mensen

Succesvolle mensen schijnen anders te denken, anders te handelen en onderscheiden zichzelf van anderen die het wat moeilijker hebben om succes te bereiken in iets. Maar de waarheid is dat wat zij kunnen, dat kunnen wij ook leren. We kunnen beginnen met de kleine dingen die wij aan kunnen leren en elke dag kunnen doen om ook dichter bij welk doel dan ook in ons leven te komen. Eenvoudige dagelijkse gewoontes om succesvoller te worden. Ik heb de meeste voorkomende gewoontes van succesvolle mensen voor je opgezocht. Zit er iets bij wat je helpt om dichter bij de doel komen of dichterbij succes brengt?

Plannen en consistent blijven

Succesvolle mensen plannen hun dag de avond ervoor. Zonder een plan raak je sneller afgeleid. Je wordt wakker zonder te weten wat je wilt bereiken die dag. Besteed de avond van te voren een beetje van je aandacht aan heldere doelen voor de volgende dag. Stick to the plan!

Waar ik iedereen over hoor praten is consistentie. Blijf consistent focus houden op je doelen. Wanneer je consistentie toevoegt aan je schema, dan wordt het makkelijker voor je om prioriteiten te stellen. Het stelt je in staat om ook echt de belangrijke taken die bovenaan staan daadwerkelijk uit te voeren. Je dag gaat niet altijd zoals je het gepland hebt. Maar met een plan kun je wat makkelijker bijstellen zonder jezelf te verliezen in het momentum van die dag.

Laat je niet afleiden, blijf op je pad

Hoe anderen iets bereiken, kan inspirerend werken. Je kunt veel leren van hun fouten, maar ook ook van hun overwinningen. Maar pas op voor het vergelijken van je voortgang met die van hen in plaats van hun verhalen te gebruiken als inspriratie. Het gevoel kan makkelijk overslaan naar frustratie en jaloezie en je waardeloos voelen. Ieder zijn reis is uniek en niet te vergelijken. Dus raak niet vast in de valkuil van vergelijken en blijf je focus houden bij jouw ‘why’.

Laat je inspireren en lees boeken

Leaders are readers! Het is een essentieel element in succes. Boeken bevatten heel veel kennis en zijn ook makkelijk toegankelijk (luisterboeken of gewone boeken). De een heeft meer tijd om te lezen dan de ander. Maar je zou het wel kunnen integreren in je week en een dagelijkse leesgewoonte aan je schema toevoegen. Lezen zal gelijk je kennis uitbreiden en je helpen met jouw reis naar succes.

Gezondheid als prioriteit

Wat je eet en hoeveel je sport heeft invloed op elk gebied van je leven. Succesvolle mensen gebruiken hun work out om te resetten en energie op te doen voor nieuwe plannen. Ze maken smart food keuzes in wat hen energie geeft om die dag alles te bereiken wat op hun to-do lijst staat Een gezonde body & mind is de eerste stap naar jouw succes. Fysiek fit zijn, verhoogt ook je mentale status. Staat de gym op jouw to-do lijst? Hoe ziet jou ontbijt eruit? Kies jij doelbewust?

Leef je dat alsof het je laatste dag is

Het is leven is al druk en chaotisch. We hebben de neiging te focussen op de toekomst en ons alvast druk maken wat het volgende ding is. Plannen is belangrijk, maar belangrijker is om te leven en om volledig present te zijn bij wat je doet en wie je ontmoet. En maak elke dag je beste dag zonder met je hoofd in de toekomst te zitten. Dan mis je alle mooie, nuttige en wijze momenten van nu.

Vroeg opstaan

Daar kan ik wel een hele blog over schrijven wat daar de voordelen van kunnen zijn. Dit is momenteel de grote traditie bij succesvolle mensen. In de tijd voordat iedereen opstaat, kun je al zoveel doen wat veel lastiger is om voor elkaar te krijgen wanneer de afleiding begint van vergaderingen, telefoontjes en alle lawaai om je heen .


Als je kijkt naar het grote doel, dan kun je er gefrustreerd van raken omdat het nog zo groot en ver weg lijkt wat je wilt bereiken. Althans zo voelt het bij mij. Voor dag en dauw opstaan, bewaar ik nog even als ultieme uitdaging. Ik ben al wel begonnen met elke dag sporten en de juiste food keuzes te maken zodat ik fitter ben en langer gefocust kan zijn. Focus houden is mijn grote valkuil. Daarnaast heb ik boeken aangeschaft met onderwerpen waar ik meer over wil leren en de kennis over wil brengen aan anderen.

Door dit te overgieten met consistentie, wordt dit mijn start punt naar een succesvol leven. Welke gewoonte werkt voor jou? Laat het me weten!  

Mijn naam is Brigitte Hermelijn wonend in Amsterdam en heb als doel zoveel mensen te inspireren met mijn blogs over health en lifestyle. Momenteel werk ik in de beauty branche. Daarnaast ben ik actief in sport en voeding en ben op spirituele ontdekkingstocht. Het geeft me groot plezier om op deze manier verbonden met jullie te zijn en dat ik mijn ervaringen vanuit mijn perspectief kan delen.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .