Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: De reis naar de wet van aantrekkingskracht

10 jaar geleden is het nu dat ik letterlijk door mijn benen ging en niet meer kon lopen. Na velen onderzoeken kwamen ze erachter dat ik het ‘ cauda enquina syndroom’ had en werd met spoed geopereerd. Daarna ontstond er ‘spondyloistesis’, door een bacterie. Gevolg, 3 maanden ziekenhuisopname en plat liggen. Intraveneus kreeg ik 6 x per dag mijn antibiotica kuur en na maanden mocht ik gaan revalideren. Lees hoe ik deze periode sterker uit kwam dan ooit!

De pijn was hels, ik kreeg dan ook zware pijnstilling om nog een beetje te kunnen lachen. Met een meisje van 2 jaar was het een lastige en verdrietige tijd. Ik moest zo lang dus mijn kind missen. Uiteraard kwam ze op bezoek, maar het waren korte bezoekjes omdat het voor een meisje van 2 geen prettige omgeving is. Ook was de pijn soms zo hevig dat ik niemand om me heen kon verdragen.

  

Ik was  en ben gezegend met een man die alles opving thuis. Ondanks zijn eigen bedrijf, was hij voor ons meisje en voor mij. Diezelfde periode kwam ik aanraking met ’the secret’. De meeste van jullie kennen deze film/ documentaire wel. Ik vond het behoorlijk materialistisch neergezet, maar ik haalde eruit wat voor mij van toepassing was.

Wat me zo aantrok, was dat je gedachten kan sturen. Dat je kan zijn, wie je wilt zijn.  Ik bestudeerde ‘ the secret’ volop en vond het geweldig dat je jezelf kan genezen, door je gedachten. Ik begon te visualiseren, dat ik weer kon lopen, ik zag mezelf weer hardlopen zelfs en volop aan het werk.

Als je me toen had gezien, had je dat niet geloofd dat het zou kunnen. Er werd ook tijdens het revalidatie proces gezegd, dat ik er rekening mee moest houden dat ik niet meer alles zou kunnen. En ik, ik was eigenwijs en ik geloofde echt in mijn gedachten en in mijn krachten.

Ik heb mega hard gewerkt om alles weer te kunnen.

Ik lag eerst maandenlang plat, mocht mijn bed niet uit, vanuit daar met een gips korset mobiliseren en geloof me, de eerste weken waren hels. De pijn die voelt met elke stap. Maar…. Ik geloofde erin. Ik schreef elke dag een doel op. Een doel was bijv: vandaag kan ik 10 stappen lopen.

Elke keer verlegde ik mijn grenzen.

Een jaar later, was ik weer volledig aan  het werk, aan het sporten en zag je niets meer aan mij.

Op het moment dat ik weer alles kon, vervaagde het hele principe van ‘ de wet van aantrekkingskracht’. Ik werd op een gegeven moment zelfs depressief. Ik was altijd al zwaar maar werd alleen maar dikker en dikker.

Totdat ik ‘ per toeval’, weer in aanraking kwam met ‘ the secret’. En sindsdien, nu 2,5 jaar geleden, is er weer alles veranderd. Sterker nog, mensen herkennen mij niet meer terug.

Ik gebruik deze fantastische wet (en nog meer wetten, waar ik in andere blogs op terug kom), voluit. Ik durfde mijn baan op te zeggen, omdat ik mezelf ergens anders zag werken. Het visualiseren is een onderdeel geworden van mijn dag.

Het geeft me vertrouwen en perspectief.

Als wat je wilt zijn, kan je worden, als je er maar in geloofd!

Wil  je meer weten, neem dan eens een kijkje op mijn Instagram of sluit je aan bij de besloten fb groep: (bariatrie)coach.

Ik ben een bijna 40er die het leven onwijs mooi vindt, ik heb 2 prachtige dochters en een man, samen wonen we in Den-Bosch. Ik ben 45 kilo afgevallen middels een gastric bypass en sindsdien is mijn leven in alle opzichten veranderd. Ik leef mijn droomleven en help en inspireer anderen om ook hun droomleven te leiden. Ik heb een giga pad afgelegd, dus als het mij lukt, dan lukt het jou ook.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .