` MIND: Deze 10 dingen moet elke vrouw in haar leven een keer doen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Deze 10 dingen moet elke vrouw in haar leven een keer doen

We hebben allemaal wensen en dromen, maar vaak laten we de helft niet uitkomen of vinden we het moeilijke om voor iets te kiezen uit onze comfortzone, terwijl dit juist heel bevrijdend en verrijkend kan zijn. Wij delen met jou de 10 allerleukste dingen die je gewoon eens gedaan moet hebben, van kleine dingen tot grootste avonturen. Lees je mee?

Alleen op vakantie gaan

Alleen om vakantie is echt even de tijd nemen voor jezelf. Dit kan een stedentrip zijn, een rondreis, een wereldreis (ja, alles is mogelijk!), een wellness vakantie, detoxreis of retraite. De vraag is dus wil je bijkomen, genieten, ontdekken, ontspannen of gewoon allemaal? Maar ik hoor je denken dat dit als mama niets voor jou is. Als ik je dan vertel dat ik 2 x een week zonder mijn gezin op detox vakantie bent geweest, niet helemaal alleen, maar wel alleen zonder mijn gezin en wat was dit fijn om even te doen! Dus geen bedenken, maar go go go!

Snorkelen of duiken in het Caribisch gebied

Ik heb eens gesnorkeld in Aruba en dit was echt fantastisch mooi. Duiken staat nog op mijn lijstje, maar geloof mij dat dit zeker de moeite waar is. Het is heel bijzonder om te duiken in de prachtige onderwaterwereld. En als je het dan doet, doe het dan goed en ga in het Caribisch gebied.

Een sensuele fotoshoot laten maken

Jaja, voor veel vrouwen en struikelpunt, want als je ouder bent ben je niet meer zo strak of jong als vroeger. Maar dat hoeft ook niet en dit is juist wel mooier. Trek prachtige lingerie aan en wees blij met het prachtige lichaam van je dat al veel heeft meegemaakt en wellicht kinderen heeft gebaard. Jij verdient het om in schijnwerpers te staan. Doe het bewust voor jezelf, maar je partner mag natuurlijk ook heerlijk thuis meegenieten 😉

Een kamer herinrichten in huis en heerlijk ontspullen

Voel jij het ook zo kriebelen als je een woonstijl programma kijkt? Ga dan heerlijk aan de slag met je eigen huis. Natuurlijk hoeft niet alles direct vervangen te worden (mag wel), maar kleine veranderingen kunnen soms ook al groots resultaat hebben. Gooi oude dingen niet weg, maar geef ze weg aan iemand die ze hard nodig heeft. Kijk eens kritisch naar alle spullen die je in de loop van de jaren hebt verzameld en maak keuzes. Geniet van de dingen die je ook daadwerkelijk gebruikt en geef andere spullen weg. Zo houd je het overzicht en kun je nog meer genieten van wat je wel hebt.

Meedoen met een sportwedstrijd

We hebben allemaal wel een sport waar je heel happy van wordt. Neem bijvoorbeeld hardlopen of dansen en hoe leuk zou het zijn als je een wedstrijd of voorstelling kunt doen. Ik heb in mijn leven dan ook al wat dansvoorstellingen meegedaan en hardloopwedstrijden (oké deze waren niet meer dan 7 km, maar toch!). Daarna voel je je echt super, en ik deed ook veel voor het goede doel wat het nog inspirerender maakt!

Op televisie komen

Hoe vaak kom je nu op televisie? Niet vaak en dit is best bijzonder om mee te maken. Denk aan het bijwonen van een talkshow, All you need is Love (of misschien wel meedoen), een documentaire, een figurantenrol. Zelf heb ik eens mee mogen werken aan een documentaire en mocht ik bijna meedoen met een programma over gezond leven. Daarnaast zou ik graag nog eens een aflevering LIVE willen bijwonen van Eva Jinek.

Meedoen met een fantastische winactie en hopelijk ook winnen!

Hoe leuk is het om een keer een mooie prijs te winnen? Heel gaaf! Doe gewoon mee en wie weet ben jij deze keer wel de gelukkige. Ik heb zelf al heel veel mogen winnen, bijvoorbeeld een cheque van € 1000 bij Magna Plaza Amsterdam, een reis naar Aruba met een privé strand, diverse tickets voor events. Geef daarom nooit op en ga voor wat jij het liefste wilt!

Als man door het leven gaan

Nee, natuurlijk kan dit niet. Maar erover nadenken wel. Want hoe zou je dit ervaren? Zou je anders naar vrouwen kijken en zou de seks ook anders zijn? Je kunt je zo helemaal inleven in de wereld van de vrouwen en wie weet levert het je nog nieuwe inzichten op 😉

Waag de sprong!

Voor de vrouwen die het aandurven, probeer eens te sky diven (indoor), parasailing, bunge jumpen, parachute springen, tokkelen van de Euromast, een survival met tal van hindernissen of iets wat jij nog eens wilt doen maar eigenlijk niet zo goed durft. Doe het gewoon! Wacht niet nog jaren tot je de moed hebt gevonden, maar doe het gewoon NU! Daarna voel je je fantastisch en ben je reuze trots op jezelf!

Heb jij weleens 1 van deze 10 dingen gedaan? Of heb je zelf nog een leuke toevoeging? Laat het ons dan weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .