Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Dit gebeurt er als je meer van jezelf houdt en jezelf meer waardeert

Zelfliefde en eigenwaarde. Het klinkt zo simpel om van jezelf te houden en jezelf waardevol te vinden, maar makkelijk is het niet. Desondanks is het wel ontzettend belangrijk en de moeite waard om er dagelijks aan te werken. Want de mate waarin je van jezelf houdt en waarin je jezelf waardeert, heeft veel invloed op je leven en je gevoel van welzijn. In dit blog lees je wat er gebeurt als je meer van jezelf leert houden en jezelf meer leert waarderen.

Het leven wordt prettiger en lichter.

Hoe meer je van jezelf houdt, hoe lichter en prettiger je leven wordt. In plaats van jezelf continu te bekritiseren, ben je milder voor jezelf. Je kunt jezelf (en anderen!) eerder vergeven. Vergeven zorgt ervoor dat je je lichter en vrijer voelt. Je staat jezelf (en anderen) dan toe om fouten te maken, om imperfect te zijn, te leren en te groeien. Want je weet dat dat helemaal oké is en bij het mens zijn hoort.

Meer innerlijke stabiliteit

Hoe meer je jezelf waardeert en jezelf liefdevol geeft wat je nodig hebt, hoe meer innerlijke stabiliteit je zult ervaren. Je gaat namelijk minder krampachtig op zoek naar waardering en aandacht van anderen. Door liefdevol naar jezelf te blijven – ook wanneer de wereld je even niet geeft waar je op dat moment naar verlangt – kun je altijd op jezelf rekenen.

Minder zelf sabotage

Als je vindt dat je geen liefde of geluk waard bent, dan zul je jezelf onbewust saboteren. Je doet en accepteert namelijk dingen en mensen die matchen met je overtuigingen en gevoel van eigenwaarde. Hoe meer je jezelf op waarde schat, hoe meer je jezelf geluk en succes gunt en open staat voor het ontvangen van positiviteit en liefde. Je gaat nee zeggen tegen de dingen en mensen die jou naar beneden halen.

Je zult meer geluk en vervulling ervaren

Als je meer van jezelf houdt en meer eigenwaarde ervaart, durf je je hart te volgen en keuzes te maken die werkelijk bij je passen. Je laat los wat je niet meer dient en gaat het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt, in plaats van te leven naar de verwachtingen van anderen. Dat geeft zoveel meer geluk en vervulling!

Je kunt liefdevoller naar anderen zijn

Hoe liefdevoller je naar jezelf kunt zijn en hoe meer je je met jezelf kunt verbinden, hoe liefdevoller je naar anderen kunt zijn. Je relaties zullen zich verdiepen, omdat je er (emotioneel gezien) veel meer voor een ander kunt zijn, zonder jezelf kwijt te raken of uit te putten. Ze zeggen niets voor niets; je kunt pas echt van een ander houden, als je van jezelf kunt houden.

In de volgende blogs deel ik hoe je meer van jezelf kunt leren houden, jezelf meer kunt waarderen en meer vertrouwen in jezelf kunt ervaren. Zodat ook jij het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt!

Mijn missie is om de zelfliefde en het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten en hen te inspireren om Prouly Imperfect zichzelf te zijn, zodat alle vrouwen een leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen. Voor een leven met meer geluk, succes en vervulling!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .