Member login

Username
Password

» Lost your Password?Favoriete meditatie apps

MIND: 3 x onze favoriete meditatie apps

Mediteren is niet altijd zo eenvoudig en een handige hulp van een app kan daarbij uitkomst bieden. Wij hebben voor jou onze 3 favorieten uitgezocht en delen onze ervaringen met jou! Lees je mee?

Meditation Moments app by Michael Pilarczyk

Michael heeft een prettige stem en begeleid je met heel fijne meditaties. Het enige nadeel is dat je een membership moet afnemen om gebruik te maken van meer mogelijkheden. Dat is eigenlijk ook weer een voordeel, want naast meditaties vind je daar ook rustgevende muziek en luisterboeken. Het is een heel veelzijdige app en veel mensen maken gebruik van deze fijne app.

Calm – The #1 App voor meditatie en slaap

Zelf vind ik Calm ook een heel fijne medtiatie app. Je kunt hem 7 dagen gratis testen en daarna zijn de kosten jaarlijks € 49,99 en zeker de moeite waard. Je hebt iedere dag een nieuwe daily Calm meditatie voor jou en maar liefst 100 geleide meditaties die helpen bij stress, angst, dankbaarheid enz. Het is een heel fijne app.

Headspace

Headspace is ook een fijne meditatie app. Deze app is makkelijk in gebruik en bied 1 of 2 weken gratis gebruik aan. Dit ligt eraan of je maandelijks wilt betalen of jaarlijks. De prijs voor maandelijks gebruik is € 12,99 en de prijs voor jaarlijks is € 57,99. Zelf vind ik de stem niet geheel prettig, maar dat is persoonlijk. Verder is de app wel heel gebruiksvriendelijk.

Dit zijn onze favorieten, waarvan de eerste en tweede echt onze voorkeur hebben. Een fijne app met veel mogelijkheden, een fijne stem en de mogelijkheid om de app gratis uit te proberen voordat je eventueel een membership aangaat.

Zit jouw favoriete app er ook bij of weet je nog een mooie toevoeging? Laat het hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 1

  • Avatar
    reply

    Shirley

    25 februari 2020

    Ahhh, Meditation Moments is ook mijn favoriet. Zijn stem, heel rustgevend. Ik overweeg nu ook om een abonnement te nemen, want ik heb alle gratis nummers al zo vaak gehoord. Nog een tipje van mij: Insight Timer, ook heel fijn. Maar MEGA veel aanbod. Ik heb nog niet echt mijn favoriet ontdekt, dus dan ben ik soms iets teveel tijd kwijt aan het zoeken naar wat ik wil luisteren.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .