Ontspannen is niet altijd gemakkelijk. Het bewust tijd maken voor jezelf lijkt in deze tijd een flinke opgave. We willen vooral zoveel mogelijk in één dag doen en komen dan nog tijd tekort voor andere dingen die op onze to-do lijst staan. Ontspanning is ook loslaten, in het moment zijn, een connectie maken tussen hart en ziel en voelen of je lichaam wellicht iets meer nodig heeft dan je nu ervaart. Het is allesomvattend en daarom ook steeds belangrijker. We ervaren steeds meer stress en soms is het lastig om hiermee aan de slag te gaan. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar vergt wel enige inspanning en veel herhaling om meer in het moment te zijn. Ontspannen is van groot belang, net zoals mediteren, in het moment zijn, loslaten en eens goed diep ademen. Wij helpen je op weg naar meer ontspanning en de mogelijkheid om opnieuw “echt” contact te maken met jezelf en je lichaam. Lees je mee? 

Ontspanning geeft je meer energie

We weten allemaal inmiddels wel dat het goed is om regelmatig te ontspannen, maar dit kan soms behoorlijk uitdagend zijn. We zijn druk, willen zoveel mogelijk in één dag doen en gunnen onszelf vaak alleen tijdens de vakantie wat meer rust. Maar om goed te functioneren en stil te staan bij wat je allemaal doet en bereikt hebt, is het belangrijk om vaker te ontspannen. Door dit regelmatig toe te passen ervaar je zelfs meer energie. Er komt meer ruimte in je hoofd voor nieuwe dingen en je kunt beter loslaten wat je niet meer fijn vindt of bijdraagt in jouw leven.

 

 

Moderne Yoga Nidra

De stem van Eliane brengt je direct in diepe rust als je kiest voor één van de vele Yoga Nidra meditaties. Je kunt hierbij kiezen voor een energieke (ochtend)sessie of een rustige en kalmerende goodnight sessie. Je kunt ze bewust kiezen voor elk moment van de dag en hoe je je die dag voelt. Dat maakt het erg fijn en waardevol. Ze hebben deze eeuwenoude techniek in 4 jaar tijd getest met duizenden deelnemers. Mede daardoor hebben ze een moderne, effectieve en ultiem ontspannen Yoga Nidra variant kunnen creëren die ze de Deeprelax Methode noemen. 

 

Droomleven

Deze training is echt ideaal om te volgen en brengt je eigen home retreat tot leven. Het is een prachtige 14-daagse reis om je meer balans te geven en ervoor te zorgen dat je meer vrijheid en geluk ervaart en het vakantiegevoel vast kunt blijven houden. We leven vaak gehaast en willen van alles tegelijk. Door de stress te verminderen en iedere dag een bewust moment voor jezelf te hebben met deze training, leer je meer in het NU te leven en ervaar je meer ontspanning. Je wordt je bewust van je gedachten, patronen en je onderbewustzijn en leert daarbij hetgeen dat je tegenhoudt om te leven vanuit vrijheid en overvloed los te laten. Je bewandelt je eigen pad naar meer rust, mentale ruimte en vertrouwen om volledig jezelf te zijn. 

 

 

Elke dag op vakantie

Of je nu kiest om dagelijks via de app te genieten van alle fijne Yoga Nidra momenten of op reis te gaan in de “Droomleven” training, het geeft je echt de stimulans om vaker te kiezen voor een moment voor jezelf. Je kiest bewuster voor ontspanning en het wordt een gewoonte om jezelf de aandacht te geven die je daadwerkelijk verdient. We moeten vaak van alles en gaan maar door, soms tot het oneindige toe waarin je te maken krijgt met een burn-out of een depressie. Door eerder op de rem te trappen en bewust te zijn van je patronen en bewust te kiezen voor meer zelfzorg, kun je het tij nog keren. En laten we nu eerlijk zijn, wie wil er nu niet elke dag even op vakantie en je gedachten af laten dwalen naar meer zingeving, rust, dankbaarheid, overvloed en liefde?!

 

Hoe heb ik het ervaren? 

Ik heb gemerkt dat ik bewuster kan leren ontspannen met behulp van de fijne Yoga Nidra meditaties. De “Droomleven” training heeft mij geholpen om nog bewuster te worden van patronen die niet helpend zijn, dat ik meer veerkracht en vertrouwen kan ervaren en ik beter kan loslaten wat mij niet meer dient. Het is een hele reis geweest en heeft enorm bijgedragen aan het meer in het NU leven, meer ontspanning te ervaren (en desnoods in te plannen) en te genieten van al het moois om mij heen. Zo ging ik meer wandelen in de natuur en kan ik hier nog steeds ultiem van genieten. Of ik dit nu met een Yoga Nidra moment doe of niet, het heeft mij zeker verder gebracht dan ik voor mogelijk had gehouden. Als jij dit ook wilt ervaren, neem dan die bewuste keuze voor jezelf en ervaar wat deze meditaties en/of trainingen van House of Deeprelax voor je kunnen betekenen.

 

Deel deze post!