` MIND: Transformeer je leven met behulp van hypnose - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Transformeer je leven met behulp van hypnose

Hypnose, iets wat mij altijd al mega nieuwsgierig maakte, maar nooit echt durfde, want wie weet wat je allemaal gaat zeggen of gaat doen. Dat laatste zie je ook vaak in televisie programma’s, maar als je wilt werken aan je mindset en gezondheid dan werkt hypnose iets anders. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik het unieke online hypnose programma “De Mindblowing Life Adademy” mocht doorlopen en wat wat dit een openbaring. Ik kan al stiekem vertellen dat ik er tot op de dag van vandaag de voordelen van ervaar en vertel je er dan ook graag alles over! Lees je mee?

Eerst volgt er een mooi theorie gedeelte met handige inzichten en tips, maar ook opdrachten om zelf uit te voeren. Daarnaast zijn er handige introductie filmpjes waardoor je een volledig beeld krijgt van de “Mindblowing Life Training“. Ik heb dan ook veel geleerd en vond het heel duidelijke inzichten en fijne filmpjes met extra tips en informatie over de hypnose en onderwerpen waarmee je te maken krijgt.

Tijdens de theorie leer je onder andere over de volgende onderwerpen:
  • Hypnosefabels
  • Problemen
  • Emoties
  • Onderbewustzijn
  • Overtuigingen
  • Hoe volg ik een hypnosesessie?

Daarna volgt het werkboek “Mindblowing you” waarin je ontzettend veel kunt leren door over dingen na te denken en toe te passen.

De hypnoses

Let go of the past

Hiermee duik je in je verleden en ga je je onderbewustzijn om hulp vragen, werken met je angst, een vergevingssessie bij het kampvuur doen en een regressie hypnose om het kind te boosten en doe je een hypnose voor verlichting.

Hypnosessies transformation

Hierin ga je hypnose sessie doen over assertiviteit, het opbouwen van zelfvertrouwen, ultieme regressie, onderbewustzijn en doelgerichtheid, in de bioscoop alle mooie zaken zien, en zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfliefde meer ervaren.

Werkboek Life Dreams

Dit werkboek is werkelijk een enorme motivatie om jouw droomdoelen te stellen. Door middel van informatie en inspiratie kun je deze opschrijven en nastreven om deze daadwerkelijk te bereiken. Echt een prachtige aanvulling op het totale programma.

Mijn ervaring

Het programma is echt fantastisch en zeker de moeite waard om grote stappen te zetten in jouw leven. Met behulp van de Mindblowing Life Academy heb ik eindelijk dingen los kunnen laten door middel van de hypnose sessies. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij krachtiger dan ooit om mijn dromen, doelen en wensen na te streven in het leven. Ik durf grotere stappen te maken, meer te bewegen buiten mijn comfortzone en kan beter dan ooit inzien dat sommige dingen uit emoties van anderen op mij geprojecteerd werden. Ik mag sommige emoties bij anderen laten en mijn eigen weg behandelen en dat doe ik met heel veel liefde na dit prachtige zeer waardevolle programma. Dankjewel!

Over de Mindblowing Life Academy en Yvette Rooding

Ontdek hoe jij in jouw eigen onderbewustzijn oude overtuigingen kunt ombuigen en jouw verleden kunt herschrijven. Leer hoe jij kwaliteiten als zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering in jezelf kunt aanboren waardoor jij eindelijk dat leven kunt gaan leiden waar jij al zo lang van droomt. Dit programma is levensveranderend en voor iedereen een aanrader. Yvette Rooding is een zeer warm en liefdevol persoon die direct bij je binnenkomt in haar prachtige filmpjes en hypnose sessies. Ze heeft een prachtige en rustige stem om naar te luisteren en heeft bewezen dat je hypnose zeker in deze tijd ook online kunt verwezenlijken. Ik ben groot fan en kan mij geen prettiger persoon bedenken om hierin samen te werken. Dankjewel Yvette!

Kijk voor meer informatie hier op de website van The Mindblowing Life Academy!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .