` MIND: Wat zou jij doen als er niets mis kon gaan? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Wat zou jij doen als er niets mis kon gaan?

Ken je dat? Die gedachten wat je allemaal zou willen doen als mogelijkheden oneindig waren en er helemaal niets mis zou gaan? Ik heb ze geregeld, en dan droom ik weg over een leven dat ik (waarschijnlijk) nooit zal hebben. In die dromen kom ik op plaatsen waar ik nooit naar toe ga en doe ik dingen die ik nooit zou doen en ben ik dapperder dan dat ik normaal gesproken ben. Wat als je alles kan doen en er nooit iets mis gaat, wat doe jij dan?

Als ik alles zou kunnen doen er niets mis kon gaan, als geld geen rol speelde en alles zou slagen dan zou ik:

 • Geen vaste baan meer hebben maar leven van mijn eigen bedrijf;
 • Kinderboeken schrijven;
 • Een klein huis wonen in de bossen met een enorme tuin met wilde bloemen;
 • In die tuin een grote moestuin hebben en zouden er geitjes en varkentjes rondlopen, zou ik 4 teckels hebben en konijnen;
 • 3 Kinderen hebben (met of zonder partner), die met besmeurde modder snoetjes en kaplaarsjes genieten van de natuur;
 • Als de kinderen nog niet schoolgaand zijn met een klein campertje en de hond door Europa trekken. Op zoek naar ruimte, naar vrijheid, naar andere culturen en andere geuren.
 • Op dit moment mijn huis willen verkopen en van de overwaarde een aantal jaren samen met mijn hond willen reizen en pas terugkomen als het moet;
 • Zwerfhonden willen redden in Europa en daar mijn levensdoel van maken;
 • Chefwaardig willen leren koken;
 • Een huis kopen waar ik en mijn ouders samen in kunnen wonen, met ieder onze eigen bedoening, maar met de mogelijkheid elkaar altijd te zien;
 • Geluk willen kunnen kopen en kunnen uitdelen aan mensen die het kunnen gebruiken;
 • Zoveel geld willen hebben, dat ik het kan weggeven aan mensen die er echt iets mee kunnen. Mensen met hersenen die kanker en andere ziektes proberen “op te lossen”;
 • Gewoonweg wat zorgelozer willen kunnen leven.

Ik heb bovenstaand lijstje in een ruk opgeschreven en wat mij opvalt is dat ik gewoon graag een simpeler leven zou willen. Ik heb geen buitensporige luxe dingen opgeschreven, en daar ben ik heel blij om. Het gaat mij om een rustig en gelukkig gevoel creëren in mezelf met de mensen om me heen die ik lief heb. Wat zou jij doen als de mogelijkheden oneindig waren? Laat het achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment