Member login

Username
Password

» Lost your Password?Kom jij ook naar de Nationale Gezondheidsbeurs? Wij mogen 5x 2 kaarten + korting weggeven!

Ook dit jaar komt er weer een grotere editie van de Nationale Gezondheidsbeurs op 1,2,3 en 4 februari 2018. Het belooft weer een groot succes te worden en wat is er nu leuker dan alles te ontdekken op het gebied van gezondheid. Wij mogen maar liefst 5 x 2 tickets weggeven en hebben daarnaast nog een leuke korting voor als je niet in de prijzen valt. Maar wat valt er te ontdekken op de Nationale Gezondheidsbeurs? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op 😉 Lees je mee?

Ieder jaar kun je weer genieten van veel bekende inspirerende sprekers die jouw voorzien van een dosis informatie over je gezondheid. Zo kom je bijvoorbeeld alles te weten over hormonen, gezonde voeding, voldoende beweging, stressvrij leven, balans vinden op het gebied van gezondheid en kun je genieten van live-cooking.

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more
Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens ♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ yoga ♡ mindfulness ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale GezondheidsGids

Daarnaast vind je ontzettend veel leuke inspirerende stands die jouw voorzien van de laatste trends en mogelijkheden op gezondheidsgebied. Natuurlijk kun je gezonde lekkernijen proeven, heerlijke juices, genieten van salades en ook handige gezondheidscheck-ups ondergaan. Denk hierbij aan je bloeddruk, cholsterol en andere handige tests op gezondheidsgebied.

Heb je hier nog geen beeld bij, bekijk dan eens dit filmpje met een leuke terugblik van 2017!

WINACTIE!
Om het jaar alvast gezond te beginnen geven wij maar liefst 5 x 2 kaarten weg, lees hieronder hoe jij kans maakt!

 • Deel dit bericht (openbaar) via Social media en laat een reactie onderaan het bericht achter op Facebook met wie jij zou willen gaan!
 • Laat hieronder een reactie achter waarom jij naar de Nationale Gezondheidsbeurs wilt 🙂

Wij maken de gelukkige winnaars bekend op zondag 10 december a.s. via Facebook!

Niet in de prijzen gevallen?

Jammer dat het niet gelukt is, maar niet getreurd want we mogen je maar liefst een korting van 50% aanbieden!
Je kunt dus voor maar € 9,95 al jouw ticket(s) bestellen!

Bestel je tickets hier met korting en geniet van dit geweldige event!

De Nationale GezondheidsBeurs
1 tot en met 4 februari 2018
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.30 uur
www.gezondheidsbeurs.nl

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 4

 • reply

  Linda

  1 december 2017

  Ik wil graag inspiratie zoeken op de beurs voor een gezond, fit en stressloos leven. Dit zal de eerste keer zijn dat ik dan zal gaan, maar wil vooral aan de slag met gezonder eten en slanker worden. Nu val ik telkens in jojo situatie en daar wil ik heel graag vanaf! Vandaar dat ik wil gaan! Lijkt me super 🙂

 • reply

  Kim

  2 december 2017

  Jaa wat leuk! Graag met Nienke een dagje uit, inspiratie opdoen en genieten! ‘New body and mind’ steeds bewuster en lekkerder in ons ‘vel’ zitten! ♥️

 • reply

  Marja

  2 december 2017

  De Gezondheidsbeurs is zo leuk en inspirerend met oa leuke workshops en lezingen.De afgelopen 2 jaren ben ik ook geweest en volgend jaar ga ik zeker weer.

 • reply

  Marloes

  2 december 2017

  Jaaaa heel graag ga ik daarheen voor meer nog meer inspiratie
  Xx

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .