Member login

Username
Password

» Lost your Password?NEW YEAR NEW ME #3

Yessss, eindelijk kunnen we genieten van heerlijk lenteweer en ik kan nergens zo fijn van genieten als het heerlijke zonnetje op mijn blote huid. Zoals je misschien al hebt kunnen zien via de Insta stories ben ik druk bezig met sporten. Ik ga nu elke week trouw naar Pilates en train ernaast nog 1 of 2 keer kracht/cardio op de sportschool. Ik vind het heerlijk en voel mij steeds fitter worden. Maar ik ben ook druk aan het werk met mijn blokkades die in de weg zitten bij het afvallen. Ik deel graag mijn nieuwe inzichten met jou, dus lees gauw verder!

Laten we eerlijk zijn, het is nogal een opgave als je jaren chronische stress hebt, een dochter die jarenlang al heel slecht slaapt en jij dus automatisch ook, veel werkt, sport etc. om dan jezelf te richten op afvallen. Daarom ga ik mij richten op een gezond lichaam en een gezondere mindset en meer zelfliefde. 

Ik vind het superfijn om mijn hoofd leeg te maken tijdens het sporten en heb daarnaast een paar pittige opdrachten mogen maken. Maar de grootste ingeving kwam (misschien gek om te zeggen) tijdens het kijken van de documentaire “HEAL” op Netflix ging er meerdere lampjes branden. Ik heb al jaren veel stress en kan mij dan ook heel slecht ontspannen. Het is zo dat als ik een massage krijg ik vaak na 40 min pas in de ontspanningsfase kom. Ik heb dan ook een aantal bewogen jaren achter de rug en dat zorgde ervoor dat ik constant in vechtmodus sta en bang ben voor de volgende klap die we te verwerken krijgen. Het is niet zo dat ik geen positief mens ben, want ik kan wel genieten van het buitenzijn, genieten met mijn gezin en lachen totdat ik buikpijn krijg. Het is meer de rust die ik weinig heb en ook weinig neem, daarnaast de spierspanning die ik bijna dagelijks ervaar en soms tot een hoogtepunt komt als ik trillende oogleden krijg van de stress. 

Het sporten komt dat ook echt als redmiddel, door het sporten kan ik meer loslaten, komen meer emoties naar boven en kan ik eindelijk mijn hoofd leeg maken. Ik heb namelijk zoveel gedachten, ideeën en mogelijkheden in mijn hoofd, dat het soms fijn is als ik even niets hoef. Daarom denk ik erover na om weer te gaan mediteren. Ik zette het vaak van mij af en begon allemaal dingen te roepen als geen tijd, de kids om mij heen, vroeg naar bed etc. Maar als je het echt wilt moet je het gewoon doen. Ik heb ook nog een boek liggen over transcendente meditatie en die ga ik eerst rustig doorlezen en dan ermee aan de slag.

Kortom er is werk aan de winkel en we gaan voor meer balans dit jaar! Goed voor mijzelf zorgen staat voorop en dan is het afvallen fijn maar een bijzaak op weg naar een betere gezondheid.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .