` NEW YEAR, NEW ME! #4 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?NEW YEAR, NEW ME! #4

Soms durf je de “stop”‘ knop niet in te drukken, omdat je bang bent wat komen gaat. Na veelvoudig slaapgebrek, niet goed genoeg voor mijzelf zorgen en maar doorgaan met werk, huishouden, veel sporten en meer gebeurt dit vanzelf. Je lichaam zegt dan vanzelf “stop”, want het is genoeg geweest. Afgelopen weken waren dan ook vrij heftig en gas terug nemen erg confronterend. Momenteel ben ik ziek, mijn lichaam is op en het enige waar ik aan kan denken is slapen. Gelukkig doe ik dat ook veel en gaat het elke dag wat beter, maar dat ik mijn ritme anders moet inrichten is een feit. Ik dacht waar moet ik beginnen, totdat een ontmoeting met een geweldige vrouw op mijn pad kwam en ik een “once in a lifetime” kans kreeg om de basis eens flink door elkaar te schudden. Genoeg om over te praten dus, lezen jullie mee?

Al een periode lang geef ik mezelf de schuld dat het mij niet lukt om nog beter voor mijzelf te zorgen, dat het niet lukt om die kilo’s echt te verliezen en de rust te vinden om volledig mezelf te zijn. Al eerder gaf ik aan dat er een aantal blokkades zijn en het mij niet lukt om deze te doorbreken. Ik dacht zelfs vaak dat ik het niet verdiende om volledig te zijn wie ik werkelijk ben, want ik ben toch gezond, ik heb een mooi gezin en een leuk bedrijf, hoe kan ik dan nog om meer vragen??

Hoe meer ik mij focuste om goed en gezond te eten hoe erger het werd. Ik at heel weinig, had weinig inspiratie of pakte gewoon waar ik zin in had. Hoe vaker ik wilde gaan sporten om mezelf beter te voelen, des te meer mijn lichaam liet weten dat ontspanning de oplossing was. Maar ik ben een harde vechter en geef mezelf niet zomaar gewonnen. Maar de laatste weken voelt het als opgeven, toegeven aan mijn lichaam, aan meer slaap, meer liefde, meer zonlicht, meer leuke dingen doen. Kiezen wat ik werkelijk wil, maar op de achtergrond hoorde ik mezelf nog roepen “Leuk, maar waar blijft jouw killerbody?”‘ en nee ik hoef geen killerbody, maar ik bedoel hiermee een gezond, sterk en (vol)slank lichaam met energie om nog meer dingen uit het leven te halen en mezelf goed te voelen.

Best heel confronterend om mijn diepste gedachten met jullie te delen, maar ik ben ook maar een mens met eigen wensen, emoties en kwetsbaarheden net als jullie.

Afgelopen week had ik een ontmoeting met een heel bijzondere vrouw en ondanks dat het onze eerste ontmoeting was voelden we ons erg op ons gemak en deelden we persoonlijke ervaringen. Ik vertelde mijn gevecht met mijn gewicht en waar ik werkelijk zo naar verlangde. Plotseling vertelde ze over haar fantastische online programma waarbij ze zoveel mensen wilt helpen om hen dichter bij zichzelf te brengen en hun wensen en dromen werkelijk te laten worden door middel van hypnose. Ze vertelde dat het haar heel veel werk heeft gekost om dit prachtige programma neer te zetten en het heeft haar zelf ook geholpen, zo ontzettend bijzonder! Ik werd dan ook volledig verrast toen ze vertelde dat ik haar prachtige programma ” Mindblowing You“‘ mag ondergaan en natuurlijk deel ik mijn liefdevolle en eerlijke feedback met haar.

Ik heb Yvette Rooding eerder ontmoet tijdens een hypnose die ze gaf op een zakelijk event en daar was ik zo ondersteboven van en het raakte mij in het diepste van mijn ziel. Ik wist toen al dat ik haar graag wilde ontmoeten. En nu ga ik aan de slag met haar “Mindblowing You” programma en kan ik niet wachten om jullie te vertellen wat het mij straks heeft opgeleverd. Ik ben overtuigd dat het mijn blokkades kan weghalen en extra zelfvertrouwen kan geven. Ook dat het een gezond leven, de liefde voor mijn lichaam en natuurlijk afvallen zal versterken en niemand mij meer tegenhoud. Hoe gaaf zou dat zijn?

Mijn coach Marieke helpt mij hiernaast ook stevig op weg, ze geeft mij inzichten in mijn hormonen, mindset en eetgedrag. Ze laat mij soms een spiegel zien en geeft tips om beter te eten en meer energie te krijgen om nog meer dingen te doen die ik leuk vindt. Ik mag wel zeggen dat ik enorm gezegend ben om deze twee prachtige dames in mijn leven te hebben en de motivatie om er alles uit te halen wat erin zit. Laat het voorjaar maar komen met het zonnetje, ik ben er klaar voor! 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .