Member login

Username
Password

» Lost your Password?NEW YEAR, NEW ME! #5

Soms is het lastig om goed zich te hebben op je vooruitgang, omdat het maar kleine stapjes zijn. Maar ook kleine stapjes zijn de moeite waard om te delen en worden uiteindelijk grote stappen. Ik ben inmiddels al een stuk verder met mijn training van de Mindblowing Life Academie van Yvette Rooding. Het is een proces met ups en downs en ik houd jullie hierbij op de hoogte! Lees gauw verder en ontdek hoe ik hypnose ervaar, hoe ik het lastig vind om te kiezen tussen rust en ontspanning en sporten en wat mijn kleine doelen zijn voor de volgende keer!

Afgelopen weken gaan mijn emoties alle kanten op en de balans naar een gezonder lichaam ook. Ik denk dat er wat in werking is gezet bij de hynose sessies die ik volg via de Mindblowing Life Academy. Het gaat van depressieve buien naar enorme lachstuipen en dansen in de kamer. Overigens ben ik tijdens mijn jeugd vaak zo geweest en is er toen ik eind 20 was meer balans in gekomen. Ik voelde mij dan ook echt even uit het veld geslagen en heb mijzelf iets meer rust en slaap gegeven. Afgelopen week had ik het gevoel dat ik de gehele dag kon slapen en ondanks dat ik genoeg te doen heb, had ik ervoor gekozen om nu eens een paar avonden vroeger naar bed te gaan en dat geeft meer rust moet ik zeggen. Ik voel mij energieker, maar nu mag ik de energie weer meer gaan opbouwen met nog meer en gezonder eten, voldoende beweging en niet gelijk keihard trainen en ontspanning.

Ik ben erachter gekomen dat veel gedachtes over voeding gaan. Zoals ‘wat moeten we nu weer eten?”, Eet ik wel voldoende? Waarom heb ik geen zin om gezond eten klaar te maken en kies ik voor de makkelijkste weg? Waarom val ik zo moeizaam af als ik toch weinig eet? En zo gaat het maar door de gehele dag. Ik ben bang om doelen te stellen en dan weer te falen, dus kies ik samen met mijn lieve coach Marieke voor kleine stapjes naar een groter doel. 

Ook al zijn niet al mijn maaltijden perfect, ik maak vaker groene smoothies, een wrap met groenten, een omelet met groenten en broccolisoep is ook één van mijn favorieten. Ik kan hier echt van genieten! Ik ben zo trots op mijzelf, na een moeilijke periode was de stap om te gaan bewegen groot (naast het rennen achter mijn kids en het wandelen 😉 ) en daarom ben ik gister toch naar een les Pilates gegaan en daarna heb ik nog een half uur cardio gedaan en wat voelde ik mij goed. Ik heb nu de smaak te pakken en ga hier zeker mee door! Ook wil ik binnenkort weer starten met zwemmen, maar dat vereist wel een goede basisconditie en ik ben met kracht nu eenmaal iets sterker.

De hypnoses die ik onderga zijn heel erg verlichtend. Het is zelfs zo dat ik dieper in hypnose ben als dat ik ontspannen slaap. Of wat ik er eigenlijk mee wilt zeggen dat de hypnoses meer ontspannen zijn dan mijn slaap. De hypnoses doe ik altijd alleen in een rustige ruimte, zodat ik mijn emoties gewoon toe kan laten. Daarna voel ik het nog flink naborrelen en komen er allerlei emoties bij kijken, het voelt als het verwerken van dingen. Heel fijn en ik zal binnenkort een uitgebreide blog schrijven over mijn ervaringen bij de Mindblowing Life Academie van Yvette Rooding.

Mijn doelen zijn voor nu en komende weken:

  • Minimaal 2 gezonde voedzame maaltijden per dag;
  • Meer groeten bij al mijn eetmomenten;
  • Minimaal 2 x per week intensief bewegen/sporten;
  • Meer dingen van mijzelf afschrijven op papier, die ik dan vervolgens beter los kan laten;
  • Iedere dag 3 dingen opschrijven waar ik dankbaar voor ben;
  • Iedere maand minimaal 1x iets doen uit mijn comfortzone.

Ik ben benieuwd naar jullie (kleine) doelen en vraag mij af of jullie meer doelen hebben als de zomer in zicht komt of dat dit niet uitmaakt. Deel het met mij hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .