Member login

Username
Password

» Lost your Password?MATHIJS VRIEZE - HEALTHY CHEF, TV KOK & LIFESTYLE COACH

Mathijs Vrieze geeft een inspirerende LIVE over gezondheid en geluk. Natuurlijk weet deze tv-chef alles over lekker koken, gemakkelijk afvallen, een gezonde leefstijl en een positieve mindset. Deze elementen zijn nodig om jezelf gezond en gelukkig te voelen.

 

MASCHA MOOY - BYE BYE BURNOUT

Burn-out op de werkvloer is een erg actueel thema. Wist je dat werkstress op nummer één staat als het aankomt op werkgerelateerd verzuim? Uit onderzoek blijkt bovendien dat stressklachten te laat gesignaleerd worden en vaak niet serieus genomen worden. De gevolgen? Overbelasting, overspannenheid, stress en uiteindelijk langdurige uitval door burn-out. Ervaren jouw werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat zij door burn-out klachten uit zullen vallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?
Dan is deze workshop dé oplossing! Wij geven je medewerkers een gedegen stresspreventie workshop waar alles rondom dit onderwerp aan bod komt. Zo zijn zij straks goed voorbereid op het moment waarop de werkdruk toeneemt. Want: voorkomen is nog altijd goedkoper dan genezen!
Mascha Mooy is de oprichter en directeur van Bye Bye Burnout. Bye Bye Burnout is onder de bezielende leiding van Mascha uitgegroeid tot de meest revolutionaire en spraakmakende burn-out organisatie van dit land. Dankzij Mascha’s realistische kijk op burn-outs heeft zij een uniek 100-dagen traject in de markt gezet waarin werknemers in 100 dagen worden geholpen met hun herstel. Hiermee heeft zij al meerdere werkgevers kunnen behoeden voor hoge verzuimkosten wegens uitval door burn-out en werkstress.  

MIRA DE BRUIN - FITSPEL

“Hey hallo, mijn naam is Mira. Ik heb 25 jaar ervaring als voedingsspecialist, leef en leefstijl coach en in die hoedanigheid 1000+ mensen begeleidt naar het gewenste afslank resultaat. 

Ik ben er van overtuigd dat afslanken vrijwel niets met diëten en kilo’s te maken heeft, maar alles met karakter en geluk. 

En dat wil ik je graag uitleggen tijdens het Gezondheidsfestival 2020 zodat ook jij kan starten om met plezier een BLIJVEND slanke lijn te krijgen.”

JULIETTE AMADSOEDJOEK - STRONGBODY

Hey, ik ben Juliette, moeder van drie jong volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les op diverse sportscholen in groepsverband maar ook op individuele basis.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind. Maar ik heb pas sinds kort besloten om dit met iedereen te gaan delen, omdat ik merkte dat er een behoefte aan was. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het samenspel van lichaam en geest.

Juliette zal een LIVE Pilates les geven tijdens het Online Gezondheidsfestival!

ROMANA SWITZER - KETO 4 VROUWEN

In ben Romana Switzer, orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige en expert op het gebied van een ketogene leefstijl en Intermittent fasting. Auteur van het boek La Dolce Vitaal. Ik help vrouwen met het aanpassen van hun leefstijl voor een optimale gezondheid en om af te vallen. Met het keto4vrouwen plan pak je direct allerlei kwalen en klachten aan en werk je ook heel preventief. Een win win situatie dus voor jouw gezondheid.

Ik ga jullie vertellen wat een keto leefstijl inhoud en hoe je hiermee kunt beginnen. Welke kwalen en klachten je hiermee kunt bestrijden en uiteraard hoe en waarom je hier zo goed mee af kunt vallen!

MARIEKE BRANDSE - NEXT GENERATION HEALTH COACH

Mijn naam is Marieke Brandse. Als Next generation health coach begeleid ik jou naar grip op je gezondheid en gewicht, zodat jij je energiek en gelukkig voelt, vrij van vervelende kwalen, en je iedere dag opstaat met energie en je volste potentie kunt leven!

Dit doe ik door het herstellen van je hormoonbalans, het optimaliseren van je darmgezondheid en het krachtig maken van je mindset!

Inzicht krijgen in de werking van je eigen lijf en bewustwording op het gebied van gedachten en patronen zijn belangrijke pijlers. Voor nu en later!

Ik werk samen met een aantal toonaangevende laboratoria. Gericht op DNA analyse, darmen en bloedwaarden.

Met mijn online programma toekomstbestendig transformeren combineer ik 2 krachtige werelden. Online krijg je alle kennis en maak je oefeningen die je nodig hebt om te transformeren. Via één op één gesprekken krijg je een persoonlijk behandelplan en ontvang je alle coaching die nodig is om oude patronen te doorbreken en jezelf echt een nieuwe leefstijl te geven!

MAAIKE FRIS - LESSONS IN HARMONY

Ik ben Maaike Fris, 29 jaar en ik woon in Koog aan de Zaan. Na mijn kennismaking met de KonMari methode heb ik van mijn allergrootste hobby mijn beroep kunnen maken: opruimen als professional organizer. Gecombineerd met mijn achtergrond als leerkracht, ontwikkelde ik het concept Lessons in Harmony. Met Lessons in Harmony  help ik mensen een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving te creëren, waarin rust en harmonie centraal staan. Tijdens de live sessie in deze groep vertel ik je alles over de KonMari methode en zul je merken dat het meer is dan alleen maar een handige opruimmethode. Ik laat jullie ontdekken wat een opgeruimd leven voor jou kan betekenen. In het opruimproces sta JIJ namelijk centraal. Naast meer tijd voor dingen die je blij maken, word je je bewust van wat jij belangrijk vindt. Het maken van keuzes in het opruimproces hoort er bij en kunnen veranderingen met zich mee brengen.. Dus zet de eerste stap naar een opgeruimd leven door de live sessies bij te wonen op vrijdag 10 januari om 10.00 uur!

KIRSTEN JENSE - Knuffel en connectie coach

Aanraking als medicijn.

Dat aanraking therapeutisch en helend kan werken weten de meeste van ons wel. Denk maar aan een heerlijke weldadige massage, een fijne aanraking van je hoofdhuid bij de kapper en die nodige knuffel van een dierbare wanneer je er even doorheen zit. Maar hoe belangrijk is aanraking nou eigenlijk voor ons en hoe diepgaand is dit verweven met ons welzijn als mens? Daar wil ik graag meer over vertellen. Mijn naam is Kirsten Jense, 38 jaar en mijn werk bestaat uit mensen knuffelen. Echt?! Ja echt! 

Ik werk als knuffel en connectie coach en ik geef workshops over aanraking, consent en aandacht. Meer aandacht voor het belang van aanraking is echt nodig in de steeds snellere en digitale wereld van vandaag de dag. Aanraking en het zenuwstelsel, en aanraking gebruiken als medicijn, daar wil ik het graag over hebben met jullie. Hoe kun je aanraking mindful inzetten om jouw zenuwstelsel weer in rust en veiligheid te krijgen bijvoorbeeld. Meer weten? Kom luisteren naar mijn verhaal. Er is ruimte voor vragen en misschien nog wel een leuke en super handige oefening om direct mee aan de slag te kunnen.

KIM OOMS - AUTO IMMUUN EXPERT

Mijn naam is Kim Ooms. Toen ik gediagnosticeerd werd met een auto-immuunziekte van de schildklier heb ik het roer omgegooid. Door aanpassingen te maken in mijn voeding, leefwijze en mindset is het gelukt om al een aantal jaar zonder medicijnen te leven en voel ik me energiek en gezond.
Nadat ik verschillende opleidingen heb gevolgd leer ik vrouwen met auto-immuunziekten om lekkerder te kunnen leven en vol energie in het leven te staan.
Tijdens het Online Gezondheidsfestival wil ik een aantal makkelijk toepasbare tips met je delen hoe ook jij je lekkerder in je vel kunt voelen. Ik leg je uit hoe je lichaam werkt en hoe het kan dat een auto-immuunziekte ontstaat.
En er is ruimte voor het stellen van vragen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten tijdens de LIVE!

JESSICA NIJZINK - HAPPY MAMA, HAPPY KIDS

Ik ben Jessica Nijzink. Getrouwd met André en moeder van 2 heerlijke jongens.

Twee jaar geleden kwam mijn jongste zoon bij me. “Mam, ik vind mezelf echt lelijk. Mijn buik is te dik, en mijn benen ook”.  Ik schrok enorm. Dit is precies wat ik jarenlang tegen mezelf heb gezegd. Meteen wist ik dat de oplossing voor zijn probleem bij mij lag. Ik had mezelf te accepteren, positief over mezelf te spreken.

Ik wilde een krachtig voorbeeld zijn voor mijn kinderen, dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik startte met persoonlijke ontwikkeling. Ik ontdekte de kracht van mijn gedachten. Wat denk ik over mezelf, en welk gedrag laat ik daardoor zien? Ik leerde hoe het ook anders kon. Mijn leven veranderde, en daarmee ook dat van mijn zoon. Zijn probleem verdween als sneeuw voor de zon, doordat ik veranderde.

Ik besloot dat als ik dit kon, dat ik daar ook andere moeders mee zou kunnen helpen. Daarom ben ik in 2018 gestart met mijn eigen coachingspraktijk Happy Mama, Happy Kids.

Ik help moeders een krachtig voorbeeld te zijn voor hun kinderen. Tijdens het Online Gezondheidsfestival neem ik jullie mee in de wereld van jullie eigen gedachten.

Weten wat je denkt is de sleutel naar een gelukkig leven.

TESSA HAGEN

Tessa Hagen is naast Mondhygiënist ook Voedingsdeskundige. Zij wil mensen bewust maken van wat voeding en mondgezondheid met elkaar te maken hebben en hoe dit de rest van je lichaam beïnvloedt. Een gezond lichaam begint namelijk in je mond. Niet alleen omdat je daar de voeding instopt die je gezond of ziek kan maken en omdat het spijsverteringsstelsel daar begint, maar ook omdat het krijgen van diabetes en hart- en vaatziekten gelinkt zijn aan je mondgezondheid. Andersom werkt dit ook, iemand met bijvoorbeeld diabetes heeft een grotere kans op het krijgen van problemen in de mond. Een goede mondverzorging in combinatie met het eten van de juiste voedingsmiddelen eventueel aangevuld met vitaminen en mineralen is dus van essentieel belang en kan een groot verschil maken! Tessa kan u tips en trucs geven hoe verschillende klachten in de mond te verminderen zijn. Denk hierbij aan gaatjes, tandvleesproblemen, koortsblaren (Herpes), aften, een droge mond en een slechte adem. Het op een positieve manier helpen mensen gemotiveerd te blijven is een van haar krachten en dit wil zij in de toekomst ook voortzetten binnen de hulpverlening aan kwetsbare groepen. Hiervoor zit zij momenteel in haar 2e jaar van de hbo opleiding Social Work.

FENNA JANSSEN - EMOTIE ETEN DE BAAS

Als diëtist en therapeut begeleid ik vrouwen zoals jij die alle diëten hebben gevolgd, alles weten van calorieën en bewezen hebben dat ze prima kunnen afvallen. In perioden van stress of verdriet val je terug in je oude patroon. Je grijpt naar chips of chocola om lastige gevoelens te dempen.

Recepten voor hippe maaltijdsalades werken dan niet. Het is tijd voor onderzoek naar jouw patronen. Dit doen we in de workshop 1. In welke situaties eet jij te veel? Bijv. ’s avonds om 20.00 op de bank. 2. Wat je gevoel is? Moe, alleen, lusteloos? 3. Wat is je echte behoefte? Een luisterend oor? Waardering? Slaap? Een zak chips leeg eten levert dit allemaal niet.  Sinds 2010 heb ik honderden vrouwen begeleid om stap voor stap het emotie-eten onder controle te krijgen.

Auteur van het boek “Liefde in plaats van chocola”. Opleider van diëtisten en gewichtsconsulenten. Eigenaar van de landelijke franchise Emotie-eten de baas met 20 Emotie-eten de baas specialisten©.

PAULA KRAGTEN - PERIOD MEDIA

Met een beetje pech ben je in je leven zo’n 500 keer ongesteld. Dat is 10 keer vaker dan een paar honderd jaar geleden. Is dat wel gezond eigenlijk? En hoe komt het dat ‘menstruatie’ nog altijd zo’n ongemakkelijk gespreksonderwerp is?

Paula Kragten; oprichter van online menstruatiemagazine Period! en auteur van het boek Mooi rood is niet lelijk – praat je bij over een onderwerp dat écht meer aandacht verdient. Wat is eigenlijk een ‘normale’ menstruatie? Wie heeft ooit bepaald dat menstruatie-frustratie er nu eenmaal bij hoort en dat je moet doorlopen met klachten als extreme menstruatiepijn of hevig menstrueel bloedverlies? Kortom: wanneer is ongesteld echt on-gesteld en moet je wél naar een arts? Ze verteld er alles over tijdens haar LIVE lezing bij het Online Gezondheidsfestival!

PETRY HUISMAN - GEZICHTSFITNESS

Ik ben Petry en een Superstralend Lifestylecoach en oefen al meer dan 10 jaar dagelijks mijn spieren in het gezicht. Bijvoorbeeld in de file, voor de stoplichten, in bad, voor of na het tandenpoetsen of in de rij bij de supermarkt. Mijn bedrijf heet Superstralend, omdat je dat wordt van de gezichtsoefeningen. Het is niet alleen goed voor je spieren en je huid, maar ook voor je stemming: je wordt er namelijk vrolijk van!

Onderzoek toont aan dat gezichtsoefeningen een positief effect hebben. Door elke dag 30 minuten te oefenen, 20 weken achter elkaar, ga je er gemiddeld zo’n 3 jaar jonger uit zien. Dit heb ik zelf ook gemerkt. Meestal schatten mensen mij toch wel een jaar of 5 jonger; voor mij het beste bewijs dat Gezichtsfitness werkt!

BARBARA KOK - UNLIMITED PEOPLE

2020 is mijn jaar!

Vandaag is een nieuwe start. Nu is het moment waarop je kan kijken naar wat goed gaat en wat je anders wenst in jouw leven.

Hoe sta je er op dit moment mentaal, emotioneel en fysiek voor en wat heeft jouw aandacht nodig?

Veel te veel mensen zijn niet blij in hun huidige situatie maar veranderen gewoonweg niet doordat zij vastzitten in belemmerende patronen. 1 Op de 6 werknemers raakt mede daardoor uiteindelijk burn out.

Barbara Kok van Burn Out Poli ziet dit als geen ander. Zij begeleidt met haar teams in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag al 12 jaar particulieren en professionals uit deze patronen, waardoor zij vanuit hun kracht keuzes gaan maken en weer een gevoel van vrijheid ervaren. Als jij ook vanuit jouw kracht keuzes wilt maken dan mag je onze expert Barbara Kok echt niet missen.

2020 is het jaar van de vrijheid! Het grootste cadeau dat er is!

JOKE STRAATHOF - DE ANGST EXPERT

Je HEBT een angst zeg je? 

Wat nu als je zegt: ‘Ik DOE mijn angst’?

Ik heet Joke Straathof en ben De Angstexpert met een verpleegkundige achtergrond. Graag help ik je om ‘iets anders te doen’, zodat jij je angst los kan laten. In de workshop op maandag 6 januari 13:30 ga ik daar meer over vertellen. Met name rond 

faalangst en onzekerheid. Én leer ik je een mega tool leren waarmee je al DIRECT de eerste grote spanning kan loslaten. Tot dan!

MICHELLE TUKKER - TRAUMA EXPERT

‘NEE’ zeggen is ‘JA’ zeggen tegen jezelf 

Iedereen wil iets van jou en iedereen heeft verwachtingen van jou in het dagelijkse leven. Je gezin, je familie, je vrienden, je baas, je collega’s. Je moet er voor hen zijn, projecten die af moeten en ook in de privésfeer liggen er taken en verwachtingen van je partner en (klein)kinderen. Je hebt het gevoel dat je geen ‘nee’ kan of mag zeggen. Maar waar blijf jij dan?

Mijn naam is Michelle Tukker, ik ben 36 jaar en ik woon samen met mijn dochter van 5 jaar in Almere. Naast mijn moederschap heb ik mijn eigen coachpraktijk waar ik mijn liefde voor het coachen en mensen begeleiden combineer met mijn persoonlijke ervaringen.

Veel (hoog sensitieve) vrouwen die ik in mijn coachpraktijk spreek hebben moeite met grenzen aangeven. Ze proberen alle ballen in de lucht te houden. Ze worden geleefd en lopen uiteindelijk vast in het leven. Herkenbaar? Dit kan anders weet ik uit eigen ervaring. Wil jij weten hoe? Zeg dan ‘ja’ tegen jezelf en neem deel aan de live sessie in deze groep op 9 januari 2020 om 11.00 uur.

YVETTE OVERBEEKE - YOGA TEACHER & ZELFLIEFDE COACH

Hi, ik ben Yvette en het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij – lieve vrouw – lief voor jezelf gaat zijn! 

Niet een beetje lief zo af en toe, maar net zo lief als jij voor je lieve vriendinnen bent. Alleen doe je dit niet voor jezelf. Hoe komt dit toch? Misschien weet jij niet eens hoe jij lief kan zijn voor jezelf, want die interne criticus heeft best veel te zeggen zonder dat je het weet & dit beïnvloed toch je handelen, denken en doen. Ik help je om inzicht te krijgen in die negativiteit stroom van gedachtes die zegt dat jij niet goed genoeg bent en ik leer je hoe jij je eigen beste vriendin gaat zijn – hierdoor ga jij merken dat je veel liever bent voor jezelf, steviger in je schoenen staat en vooral liever leeft!

De prachtige online masterclass die ik ga geven tijdens dit geweldige online gezondheidsfestival van BYH gaat helemaal over dit onderwerp: Zelfliefde – wat heb jij nu ECHT nodig? 

MARIJE BERKELAAR - EERSTE MEDICIJNVRIJE HUISARTS VAN NEDERLAND

Hoi! Ik ben Marije Berkelaar, 32 jaar en ik ben de eerste medicijnvrije huisarts van Nederland. Hoe dat eruit ziet weet ik nog niet precies maar dat ga ik onderzoeken en ik neem je graag mee in mijn zoektocht. Tijdens het gezondheidsfestival zal ik het hebben over gezond en gelukkig jezelf zijn.

JACQUELINE VAN LIESHOUT - ONTWIJNEN

Jacqueline van Lieshout is de schrijver van de bestseller ‘Ontwijnen, echt alcoholvrij’ en de oprichter van de Ontwijnen online programma’s. Zij helpt mensen met het bewuster omgaan met alcohol op een inspirerende en ontspannen manier. In de lezing geeft ze veel tips om 2020 fris te starten en vertelt ze waarom tijdelijk of langer alcohol zo’n geweldig idee is.

BIANCA HOOGLAND - HAPPY WITH YOGA

Mijn naam is Bianca en ik verzorg namens Happy With Yoga een online Yoga les op donderdag 9 januari om 10.00. 

Happy With Yoga is een online Yoga platform met vele blogs en video’s over Yoga, meditatie, mindfulness en meer. 

We verzorgen ook workshops op locatie en retreats. 

Ik ga jullie meenemen in een Hatha Yoga les, waarin de verbinding met de ademhaling centraal staat. Je zult je na de les energieker voelen, klaar om verder te gaan met je dag! 

De les is geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit Yoga hebt gedaan. Het enige wat je nodig hebt is een matje, comfortabele kleding en eventueel een warm vest of deken voor bij de eindontspanning. 

IRIS URIOT - LEEF DE LIEFDE

Zelfliefde en zelfvertrouwen in je eentje lukt je misschien wel, maar binnen een relatie – daar kun je jezelf nog wel eens verliezen.

Herkenbaar? Tijdens het online gezondheidsfestival leer ik jou hoe je ook binnen die relatie sterker kunt staan, vanuit jouw vrouwelijke energie.

Mijn naam is Iris, relatiecoach. Ik help succesvol single vrouwen om vanuit vol zelfvertrouwen een relatie te bouwen die wèl werkt, en stellen help ik de liefde weer helemaal terug te vinden.

SASKIA GERAERTS - IMPERFECT I'MPERFECT

Ik ben psycholoog en coach, gespecialiseerd in zelfbeeld en eetproblematiek. Ik help graag mensen om meer uit zich te halen. Ik heb oog voor detail en voor het grote geheel. Daarnaast ben ik analytisch sterk en houd ik ervan om net zo lang af te schillen tot ik bij de kern ben. Ik werk graag met enthousiaste cliënten die persoonlijke groei als een verrijking zien, en het vermoeden hebben dat er meer in ze zit dan er op dit moment uitkomt.

Veel mensen hebben een heel verkeerd beeld van zichzelf, waardoor ze kansen niet durven te grijpen of gesprekken uit de weg gaan. Ik, als psychologe, leer je om op een andere manier naar jezelf en omstandigheden te kijken. Ik leg uit hoe onze hersenen werken, waarom we geloven wat we geloven en nog interessanter: hoe je hier verandering in kunt aanbrengen. Want met een optimistisch(er) zelfbeeld kun je allerlei dingen in je leven veranderen én verbeteren. Zo word je minder onzeker, succesvoller en gelukkiger.

MELISSA KAMSTRA - HANDLEZER, COACH & SELFCARE EXPERT

Een aantal jaar geleden belandde Melissa in een burn-out. Een zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling begon. Ze bezocht een psycholoog, beoefende slaapyoga en ging voor langere tijd op reis. Toch kreeg ze pas de inzichten in zichzelf na een workshop handlezen. Ze wilde er meer van weten en besloot de 2,5-jarige opleiding Handleeskunde te volgen. Door handlezen te combineren met oplossingsgericht coachen biedt ze in haar praktijk een praktisch handvat.

Naast haar coaching mag ze zich ook selfcare-expert noemen. Haar burn-out deed haar al het belang inzien van goed voor jezelf zorgen. Het hoe ontdekte ze 3 jaar geleden toen ze haar moeder verloor na een kort ziekbed. Het gemis was groots en in haar omgeving werd aangeraden ontspannende activiteiten te ondernemen. Ze had alleen geen idee hoe. Dat inspireerde haar voor het ontwikkelen van een selfcare kaartendeck. De 33 selfcare cards geven suggesties voor ontspannende activiteiten en de bijbehorende affirmaties helpen je zelfvertrouwen te vergroten.

Ben je benieuwd welke wijsheden er zoal in je handen te vinden zijn? En wil je een aantal praktische selfcaretips ontvangen? Volg dan de Facebooklive op dinsdag 7 januari om 14:00 uur en ontdek de helpende hand van Melissa!

JUDITH BUSSINK - MENOPAUZE EXPERT

Mijn naam is Judith Bussink en als natuurgeneeskundig therapeut en overgangsexpert houd ik me al jaren bezig met de verbetering van de vitaliteit van vrouwen in de overgang. 

In de afgelopen jaren heb ik honderden zelfbewuste vrouwen, zoals jij en ik, mogen begeleiden bij het bereiken van een gewicht dat bij hen past. Nog belangrijker vind ik dat zij een leefstijl hebben ontwikkeld waarbij ze zich fit en vitaal voelen. Ze zijn helemaal happy omdat zij de touwtjes weer in handen hebben. Daarbij kijk ik altijd verder dan naar voeding alleen. Ook disbalans in het lichaam, vitaminetekorten, ingesleten patronen en ‘last but not least’ mindset komen daarbij uitgebreid aan bod.

Ik inspireer, informeer en begeleid vrouwen op een laagdrempeligeno nonsense en humorvolle manier om van de overgang een mooie overgangsperiode te maken, waarin je goed voor jezelf zorgt op alle vlakken, bewuste keuzes maakt en waarin jij nog steeds meer jij wordt.

In de masterclass tijdens het gezondheidsfestival leer ik je:

Hoe jij je in 3 stappen kunt voorbereiden op de overgang

PATRIES POST - INTERMITTENT FASTING EXPERT

Mijn naam is Patries Post, ik ben 51 en fitter, slanker en energieker dan ooit. 3 jaar geleden kwam ik in aanraking met Intermittent Fasting. Ik had een enorme zwemband van vet om mijn buik  deze kreeg ik met geen mogelijkheid weg.

Ik ging nog meer sporten.
Ik ging nog minder eten.
Ik ging koolhydraat arm eten.
Ik ging meer eten.
Ik ging detoxen.

Niets hielp ik raakte totaal gefrustreerd, moest ik het nu accepteren? Nee!!! Dus besloot ik net zolang  te gaan zoeken totdat ik de oplossing gevonden had, Intermittent Fasting!

De zwemband is weg, ik ben slanker dan dat ik ooit geweest ben en mijn energie is eindeloos en mijn hormonen zijn in balans.

Dat wil ik zo  graag met je delen. Ik ben mega enthousiast over Intermittent Fasting. In de masterclass” Is Intermittent Fasting iets voor mij” vertel ik je eerlijk of deze way of living bij jou past en ga ik je heel veel tips geven hoe je  met deze way of living kan gaan starten.  

Na deze masterclass weet jij of  Intermittent Fasting  ook iets voor is  en start jij misschien direct met deze andere manier van eten. Zie ik je tijdens de masterclass “Is Intermittent Fastig iets voor mij”? 

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .