Member login

Username
Password

» Lost your Password?Start het nieuwe jaar met een gezonde(re) levensstijl!

Na de feestdagen hebben we allemaal weer gezonde(re) voornemens, echter is het lastig om deze vast te houden en daarom geven wij jou een steuntje in de rug met dit bijzondere online GEZONDHEIDSFESTIVAL!

We draaien er niet omheen, dit ONLINE GEZONDHEIDSFESTIVAL zit vol met inspiratie, motivatie en leuke verrassingen om jouw weer “back on track” te krijgen en dit ook vast te houden!

 

Herken jij jezelf hierin?

Vind je het lastig om een balans te vinden tussen ontspanning, sporten en een gezonde levensstijl?

Neem je jezelf voor om steeds opnieuw te starten met afvallen en val je steeds weer terug?

Heb je gezondheidsklachten die jouw belemmeren, zoals darmproblemen, hormoonproblemen of andere gezondheidsproblemen?

Heb je niet altijd tijd voor de sportschool en wil je thuis op een intensieve en snelle manier handige workouts doen?

Vind je het lastig om gezonde inspiratie te vinden om voor het gezin te koken?

Komt ontspanning weinig in jouw woordenboek voor en droom je van een massage of een dag helemaal niets?

Stel jij ook te veel eisen aan jezelf en heb je daarnaast hele hoge doelen die vaak onbereikbaar lijken?

Weet jij nog wanneer je jezelf voor het laatst echt sexy voelde? En gaat bij jouw de mama-modus weleens uit?

 

Wat kun je verwachten?

Iedere dag ontvang je in de ochtend het programma van die dag ``LIVE`` in de besloten FB groep namens Isabelle of Melinda;

Meer dan 25 geweldige experts op het gebied van gezondheid en lifestyle die jou deze week met ``LIVE`` talks gaan verblijden in de besloten Facebookgroep! ( Ze zijn minimaal 1 maand terug te kijken in deze groep! )

Super motiverende live workouts zoals yoga, pilates en gezichtsfitness!

Geweldige winacties om jouw een feelgood ervaring te bezorgen!

Iedere dag een motiverende mail met handige informatie op het gebied van een gezonde(re) lifestyle, meer balans en een positieve mindset in jouw mailbox!

Wat vinden anderen van het Online Gezondheidsfestival!

Tot nu toe vind ik het echt leuk... Mooie en interessante verhalen bij de live sessies... En allemaal heel duidelijk te volgen met de mail in de ochtend en de rest op de besloten groep... Echt top gedaan dames!

Miranda van Hooydonk

Dagen achter elkaar interessante ‘LIVES’ van spreker tot sportles met ieder zijn eigen vakgebied. Ontspanning, inspanning, over eten, afvallen, gezonder leven, maar ook over vrouwendingen en het gebit. Hele sprekende ervaringsverhalen, waaruit de personen sterker zijn gekomen en gegroeid tot wie ze nu zijn. Mooie levenslessen! Ook superleuke give aways, die je met een loting kan winnen. Het loont de moeite om komend jaar een kijkje te nemen en mee te doen aan het Online Gezondheidsfestival. Ik ga weer meedoen zie ik jou ook?

Nicole Beeris

Waarom organiseren wij dit Online Gezondheidsfestival?

Het nieuwe jaar beginnen we allemaal met nieuwe doelen, mogelijkheden en wensen. Veel van deze zijn gericht op een gezonder, energieker leven met kracht, zelfliefde en happiness. Wij spelen hier op in en willen vrouwen de kans bieden om heel veel inspiratie te ontvangen in de 2e week van januari door middel van het Online Gezondheidsfestival. Een volle week met fantastische LIVE sprekers en workouts die je gewoon thuis kunt volgen! Makkelijker wordt het niet 🙂

Wij weten hoe het is om veel ballen in de lucht te houden, te streven naar een gezonde(re) levensstijl, houden van echt en puur en delen veel van onze persoonlijke ervaringen en belevenissen dan ook graag met onze lieve volgers via Boost your Health.

Wij vinden dat iedere vrouw een gezonde start verdient in het nieuwe jaar en door het online te laten plaatsvinden bereiken we nog meer lieve vrouwen en wordt de prijs (in plaats van een offline event) een koopje om te investeren in een nog gezondere JIJ!

Op jouw gezondheid, in alle opzichten, met liefde, heel veel liefde!

Melinda & Isabelle

Maak kennis met de deskundigen die je LIVE gaat ontmoeten!

Er volgen nog veel meer leuke deskundigen die mee gaan werken aan dit unieke ONLINE Gezondheidsfestival, houd daarom onze social media in de gaten en als je je ingeschreven hebt dan de eventpagina van het “Online Gezondheidsfestival”.

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .