Member login

Username
Password

» Lost your Password?Ons VIVA#400 Avontuur

Al vroeg in de ochtend vertrokken we naar Amsterdam. We moesten er pas in de middag zijn, maar aan het einde van de dag is het vaak zo druk en moet je haasten om op tijd aanwezig te zijn. Daar hadden we geen zin in en daarom kwamen we om 11 uur in de ochtend al aan in deze prachtige stad. Het zonnetje scheen en ons VIVA#400 avontuur kon eindelijk beginnen, we hadden er zoveel zin in! Lees je mee?

Nadat we aangekomen waren gingen we op zoek naar “PLUK” een superleuke hotspot in de 9 straatjes van Amsterdam. Hier wilden we lekker even bijkomen en flexwerken en ondertussen natuurlijk heerlijke dingen proeven. Het zonnetje scheen ondanks de kou en na 15 minuten lopen hadden we het gevonden. Het zag er heel gezellig uit, een stuk kleiner dan dat we gedacht hadden, dat wel ๐Ÿ˜‰ Maar klein, superleuk ingericht en wat stonden er allemaal heerlijkheden op ons te wachten.


We zochten boven een plekje uit en kozen een heerlijke thee en latte macchiato met 2 prachtige cupcakes. We hebben leuke plannen uitgewerkt en heerlijk gebrainstormd. Daarna was het alweer tijd voor de lunch. Ik koos gepocheerde eitjes met zalm en Isabelle nam heerlijke toast met avocado. Daarna was het al gauw weer tijd om richting het prachtige hotel Krasnapolsky te lopen, want de Movement over burn-out bij jongeren ging bijna van start.

THE MOVEMENT – BURN-OUT

We werden verwelkomt met een hapje en een drankje en de stoelen voor het programma stonden al klaar. Om 15.00 uur begon het programma en kregen we het welkomstwoord van Chris Potter en zij vertelde de meningen vanuit de media die er waren m.b.t. een burn-out. Hoe denkt men in het algemeen over burn-outs? Is er een verschil in mening tussen de verschillende generaties? En speelt de oorzaak van een burn-out een rol in hoe mensen over burn-outs denken? Deze vragen werden behandeld en iedereen mocht hier ook op reageren en hun ervaringen delen

Daarna kreeg Carien Karsten het woord en zij vertelde alles over de burn-out vanuit een psychologisch oogpunt. Het was heel interresant en ze vertelde o.a. wat de mogelijk oorzaken waren, bij welke bedrijven burn-out het meeste voorkwam. Bovenaan deze lijst stond het onderwijs en energiemaatschappijen. Ook vertelde ze waarom burn-outs nu vaker voorkwamen dan vroeger en dat iedereen een andere vorm van een burn-out kan hebben aan de vorm van types en klachten die je hebt.

Daarna volgde Aldith Hunkar en die vertelde over haar grootste les van haar burn-out en wat ze nu anders doet dan dat ze toen deed. Hoe ze er doorheen was gekomen en wat je vooral wel en niet moet doen als je een burn-out hebt.

Daarna volgde een panelgesprek met VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen, Aldith Hunkar en Imanuelle Grives. Dit was heel herkenbaar en fijn om te horen hoe deze powervrouwen zelf hiermee om zijn gegaan en wat ze nu doen om dit te voorkomen. Ook werd besproken wat kan de media kan doen aan (het beeld van) mensen met een burn-out? Hoe kunnen burn-outs bij jongvolwassenen voorkomen worden, en wat kan VIVA daarin betekenen? Deze vragen stonden centraal en het was verfrissend om te horen dat ze allemaal dingen bij elkaar herkenden, maar toch allemaal anders erin zaten en ernaar terug keken.

Daarna volgende een lange brainstormsessie in groepen met de uitkomsten die wij daarna weer met elkaar deelden. Ook was er op het eind een kringgesprek waarin iedereen nog eens kon benadrukken wat de media nu kon betekenen voor jongeren met een burn-out, maar ook voor de vrienden of ouders daarvan en of je je nu moest richten op oplossingen en tips of ervaringsverhalen en hoe je dit in de media kon toepassen.

VIVA#400 – THE EVENT

Nadat we ons even opgefrist hadden gingen we richting de grote zaal voor het VIVA#400 EVENT en het zag er fantastisch uit! Meteen bij binnenkomst werd je gefotografeerd op de roze loper en dat was een feestje. Daarna kon je de ruimte bewonderen en wat was het prachtig ingericht. Het zag er echt schitterend uit! Je had een leuk VIVA400 lichtbord en je kon genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl de DJ heerlijke deuntjes liet horen.


Om half negen startte de Awardsshow en dat was superleuk om te zien. Al die mooie zakenvrouwen die in de top 5 stonden en plotseling naar voren moesten komen om hun mooie VIVA400 award op te halen. Zoveel applaus, het digitale bord met informatie over deze zakenvrouwen, het enthousiasme van Sanny (Zoekt Geluk) en VIVA hoofdredacteur Debby Gerritsen. Het was overweldigend! We hebben veel leuke zakenvrouwen en halverwege stormden alle vrouwen naar het midden voor een heerlijk toetje zoals macarons, brownies, mini cheesecakes en nog meer heerlijkheden!

ย 

De avond werd afgesloten met een geweldig optreden van Glennis Grace en wij konden erna niet wachten om onze zere voetjes te verruilen voor een sportieve variant en ontvingen ook een prachtige goodiebag. We hebben het echt fantastisch gehad, het was een eer om uit heel veel vrouwen toch geselecteerd te worden als de VIVA#400 vrouwen en wie weet gaan we volgend jaar met een mooie award naar huis ๐Ÿ˜‰

Bedankt team VIVA#400!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .