Over mij

Ik vind het belangrijk dat vrouwen zichzelf waarderen, accepteren, motiveren en meer liefde geven aan zichzelf en hun lichaam. Dat heet gezond egoïsme!

Melinda is heel haar leven al sportief en heeft de eetstoornis Boulimia overwonnen. Mentaal heeft ze heel wat blokkades overwonnen, zo is ze heel slank geweest en heel fors. Ze heeft later pas een reis gemaakt naar meer zelfliefde en heeft daarnaast een postnatale depressie overwonnen. Ze deelt met liefde haar inzichten naar een positiever leven en schroomt tevens niet haar struggels te delen omtrent lichaamsacceptatie, veerkracht en zelfliefde. Ze heeft de basis neergezet van Boost your Health met de intentie vrouwen te helpen naar een betere gezondheid, meer zelfliefde en meer lichaamsacceptatie.

Vrouwen zijn vaak te hard voor zichzelf en leggen de lat naar perfectie te hoog, terwijl je met kleine stappen ook ver kunt komen en extreme perfectie kunt weglaten om zo nog gelukkiger te zijn met jezelf en je lichaam!

Dit is waarom ik het anders doe!

Ik denk graag anders, hou van dingen net even anders doen. Ik bedenk met veel liefde dan ook mooie creatieve projecten voor Boost your Health. Denk bijvoorbeeld aan het Online Gezondheidsfestival, het SASSY Magazine, het unieke membership en unieke (online en offline) events. Ik houd ervan om vrouwen te verrassen, te ondersteunen en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en doe dat met veel liefde door veel “out of the box” te denken.

Haal het beste uit je leven!

Wij maken blogs, recepten, events, online programma’s en het membership persoonlijk, creatief, uit onze comfortzone en vertrouwd. We willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan. De balans is namelijk soms moeilijk te vinden als je kinderen hebt, een sociaal leven en/of een drukke baan. Wij helpen ze om hiernaast toch een gezonde levensstijl en een positieve mindset te ontwikkelen die bij hen past. 

Ons Team

Ik ben niet de enige die Boost your Health een warm hart toedraagt. Ik heb een geweldig lief en meedenkend team, waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Isabelle Don Griot – Blogger

Carola van den Broek – Foodblogger

Binnenkort meer toffe bloggers!

Binnenkort meer toffe bloggers!