Member login

Username
Password

» Lost your Password?Maak kennis met ons

Maak kennis met Isabelle & Melinda en hun persoonlijke verhaal

Met Boost your Health investeer je dagelijks in jouw gezondheid!

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland: Boost your Health! Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.

Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven. Onze blogs, recepten, events en membership maken wij daarom heel persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd en willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan.

Wij merken dat door de combinatie werken en zorg voor kinderen veel vrouwen een druk bestaan hebben. Toch vinden zij het belangrijk om bewuste keuzes te blijven maken op het gebied van gezondheid en lifestyle. Een moeilijke balans. Als ‘Boost Your Health’ willen wij deze vrouwen de weg wijzen naar een meer healthy lifestyle.

Ons platform is vanuit een idee geboren om een website te creëren waarbij steeds vernieuwende dingen worden gepresenteerd én je alles over gezondheid op één plek kan vinden. Denk hierbij aan blogs met allerhande tips op het gebied van gezondheid, beauty, lifestyle, food enzovoort.

Op Boost Your Health vind je tal van nuttige tips om jouw leven gezond in te vullen, recepten, persoonlijke verhalen en inspirerende hotspots. We pakken het ook praktisch aan en bieden je meteen online de links naar gespecialiseerde gezondheidswinkels om jouw goede voornemens meteen om te zetten in daden. Breng dus gewoon eens lekker een bezoek aan een healthy hotspot waarover je gelezen hebt. Of boek die heerlijke beauty behandeling in de buurt. Het zal je deugd doen!

Als je lid wordt van ons membership ontvang je een handige membercard van Boost your Health en kun je snel en met korting online de dingen aanschaffen die je nodig hebt. Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Geen probleem, onze deskundigen staan voor jou klaar. Daarnaast kun je ons ook persoonlijk ontmoeten bij één van onze workshops of sportevents.

We kijken ernaar uit om jou / jullie te ontmoeten!

Liefs, Melinda & Isabelle

I am on a HAPPY diet. I only eat things that makes me HAPPY!

We love to tell you everything...

Nog meer over ons weten?

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .