` Over ons - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

Maak kennis met het verhaal achter Boost your health

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het Health & Lifestyle Platform: Boost your Health! Ze zijn beide ondernemende vrouwen in de 30 die houden van sporten en gezond eten. Een gezonde levensstijl is volgens hen een mindset die iedereen kan leren. Ze hebben zelf ook niet de makkelijkste levens geleid waardoor ze als geen ander snappen dat die mindset niet vanzelf komt.  

Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie en heeft het gevecht met een depressie en burnout overwonnen. Vandaag de dag deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health.  

Melinda is heel haar leven al sportief en heeft de eetstoornis Boulimia overwonnen. Mentaal heeft ze heel wat blokkades overwonnen, zo is ze heel slank geweest en heel fors. Ze heeft later pas een reis gemaakt naar meer zelfliefde en heeft daarnaast een postnatale depressie overwonnen. Ze deelt met liefde haar inzichten naar een positiever leven en schroomt tevens niet haar struggels te delen omtrent lichaamsacceptatie, veerkracht en zelfliefde. Ze heeft de basis neergezet van Boost your Health met de intentie vrouwen te helpen naar een betere gezondheid, meer zelfliefde en meer lichaamsacceptatie. Vrouwen zijn vaak te hard voor zichzelf en leggen de lat naar perfectie te hoog, terwijl je met kleine stappen ook ver kunt komen en extreme perfectie kunt weglaten om zo nog gelukkiger te zijn met jezelf en je lichaam!

Melinda en Isabelle hopen veel vrouwen het gevoel van herkenning te geven in hun verhaal. Ze willen de power terughalen in vrouwen. Er zit een kracht in elke vrouw en het is zonde als deze nog niet volledig wordt gebruikt. Daarom schrijven ze inspirerende blogs die jou als vrouw handvatten en inzichten te geven om het beste uit je leven te halen! Daarnaast organiseren ze evenementen over gezondheid om vrouwen nog meer te kunnen helpen en bij elkaar te brengen in een community. En dat is nog niet alles, want ze hebbend ook een speciaal membership die je helpt om je gezonde levensstijl te verbeteren met de juiste tools en inzet.

Melinda en Isabelle

Vaak hebben vrouwen het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar meer geluk. Stapje voor stapje aan doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn o.a. de dingen die belangrijk zijn in jou leven!

Wij maken onze blogs, recepten, events en memberships persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd. We willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan. De balans is namelijk soms moeilijk te vinden als je kinderen hebt, een sociaal leven en/of een drukke baan. Wij helpen ze om hiernaast toch een gezonde lifestyle & happy mindset te ontwikkelen die bij hen past.” – Melinda. 

Het platform is uit het idee geboren om een website te creëren waarbij steeds vernieuwende dingen worden gepresenteerd én alles over gezond leven terug te vinden is op één plek. Op Boost your Health vind je tal van nuttige tips om jouw leven gezond in te vullen, recepten, persoonlijke verhalen en inspirerende hotspots. Maar ook het stukje mindset komt uitgebreid aan bod, waarin o.a. belangrijke thema’s zoals zelfliefde, lichaamsacceptatie, veerkracht en het doorbreken van patronen worden uitgelicht. Daarnaast delen ze de laatste health trends, beauty & lifestyle hotspots en toffe boekreviews. Zo kun je meteen kijken of dit ook iets voor jou is!

“Als je lid wordt van ons membership ontvang je een handige membercard van Boost your Health en kun je snel en met korting online de dingen aanschaffen die je nodig hebt. Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Geen probleem, onze deskundigen staan voor jou klaar. Daarnaast kun je ons ook persoonlijk ontmoeten bij één van onze workshops of sportevents.”  – Isabelle.