` Over ons - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Maak kennis met het verhaal achter Boost your health

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het Health & Lifestyle Platform: Boost your Health! Ze zijn beide ondernemende vrouwen in de 30 die houden van sporten en gezond eten. Een gezonde levensstijl is volgens hen een mindset die iedereen kan leren. Ze hebben zelf ook niet de makkelijkste levens geleid waardoor ze als geen ander snappen dat die mindset niet vanzelf komt.  

Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie en heeft het gevecht met een depressie en burnout overwonnen. Vandaag de dag deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health.  

Melinda is heel haar leven al sportief en heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen. Mentaal ging het ook niet altijd even goed en heeft nog last gehad van een postnatale depressie. Na dit alles is ze gestart met het opzetten van Boost your health waarop ze momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op deelt.   

Melinda en Isabelle hopen veel vrouwen het gevoel van erkenning te geven in hun verhaal. Ze willen de power terughalen in powervrouwen. Er zit een kracht in elke vrouw en het is zonde als deze nog niet volledig wordt gebruikt. Daarom schrijven ze inspirerende blogs die jou als vrouw de beste versie van jezelf gaat maken! Daarnaast organiseren ze evenementen over gezondheid om vrouwen nog meer te kunnen helpen en bij elkaar te brengen in een community. En dat was nog niet alles, want ze hebbend ook een speciaal membership die je helpt met gezonde leven wat goedkoper en toegankelijker maken. 

Melinda en Isabelle

 Vaak hebben vrouwen het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die Boost your health je mee wilt geven.  

Wij maken onze blogs, recepten, events en memberships persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd. We willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan. De balans is namelijk soms moeilijk te vinden als je kinderen hebt, een sociaal leven en/of een drukke baan. Wij helpen ze om hiernaast toch een gezonde lifestyle te ontwikkelen die bij hen past.” – Melinda. 

Het platform is uit het idee geboren om een website te creëren waarbij steeds vernieuwende dingen worden gepresenteerd én alles over gezondheid is te vinden op één plek. Op Boost Your Health vind je tal van nuttige tips om jouw leven gezond in te vullen, recepten, persoonlijke verhalen en inspirerende hotspots. Ook zijn er online links naar gespecialiseerde gezondheidswinkels om jouw goede voornemens meteen om te zetten in daden. Breng dus gewoon eens lekker een bezoek aan een healthy hotspot waarover je gelezen hebt. Of boek die heerlijke beauty behandeling in de buurt. Het zal je deugd doen! 

“Als je lid wordt van ons membership ontvang je een handige membercard van Boost your Health en kun je snel en met korting online de dingen aanschaffen die je nodig hebt. Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Geen probleem, onze deskundigen staan voor jou klaar. Daarnaast kun je ons ook persoonlijk ontmoeten bij één van onze workshops of sportevents.”  – Isabelle.