Member login

Username
Password

» Lost your Password?People’s Place Gym X Vita Viva

Afgelopen vrijdag was het zover! We mochten naar een supergaaf sport evenement bij People’s Place Gym in Amsterdam en aansluitend hadden we een inspirerende lezing van Bianca (de eigenaresse) van VitaViva en een superhealthy brunch. Het was voor ons een vroege dag, aangezien we om 6 uur al in de veren waren, maar het was meer dan de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn. Lees je mee?

We werden enthousiast ontvangen door het team van People’s Place Gym, Garanboo en Bianca van VitaViva. Er waren al veel meiden en na even kennisgemaakt te hebben kregen we een rondleiding in deze prachtige en bijzondere gym.

De prachtige yoga & barré zaal

De zaal met de zwaardere gewichten en bokstrainingen 😉 

Hier stond de tafel al klaar voor de heerlijke brunch….

Onze workout zaal voor een flinke dosis HITT workouts

De prachtige luxe kleedkamers met kluisjes, douches, toiletten en wastafels met luxe extra’s om jezelf weer helemaal stralend te maken na een stevige workout!

De naam People’s Place verwijst naar de beginjaren van het bekende modemerk. De locatie is vernoemd naar de kleine winkel waar Tommy Hilfiger zijn imperium begon en waar hij tweedehands kleding verkocht. In april 2010 werd deze inspirerende locatie geopend als dé eventvenue voor Tommy Hilfiger, waar werknemers dagelijks hun lunch geserveerd kregen en en diverse festiviteiten georganiseerd werden. Nu is het veranderd in een ultramoderne fitnessclub, waar hele gave internationale workouts worden gegeven en je daarnaast heerlijke kunt bijkomen in de extra luxe kleedruimten en de nutritionbar, waar je na het sporten weer een dosis gezonde voeding tot je kunt nemen!

De workout die wij kregen van Olivia was behoorlijk pittig en in een bijzondere ruimte met speciale lichten (zie hoofdfoto). We wisselden af met hardlopen op de loopband en intensieve HITT workouts. Ik vond het heel uitdagend en ook anders dan ik in veel lessen gezien hebt (en geloof mij ik heb heel veel lessen bij verschillende sportscholen gevolgd). De loopband was een geweldige luxe ervaring vergeleken met de loopbanden die je normaal op de sportschool tegenkomt. Ik vond deze op één of andere manier fijner om op te lopen.

Gelukkige kon iedereen redelijk meekomen met deze pittige les van Olivia. Ik moest af en toe wel heel even bijkomen, aangezien ik 2 weken daarvoor niets had gedaan door ziekte. Maar dat hield mij zeker niet tegen! De les duurde 45 min en we hoorden later dat Olivia hem iets makkelijker had gemaakt voor ons, omdat de les normaal nog pittiger was 😉 Oeps!

Daarna mochten we aan een prachtig gedekte tafel zitten met heel veel lekker en gezond eten. Het was een plaatje om te zien en we konden dan ook niet wachten om te starten en ons lichaam weer van wat extra brandstof te voorzien. Er was heerlijke gemberthee, een fris yoghurt dessert met mango, gezonde wafels met eetbare bloemen, gezond brood met avocado, zalm, hummus. Het was om te smullen, jammie! Tijdens het eten kregen we een lezing van Bianca van Vitaviva die vertelde wat vrouwen allemaal nodig hadden en dat naast overgewicht nu ook veel vrouwen moeizaam zwanger worden in westerse landen. Het was zeer inspirerend en na het eten konden wij al haar producten nog eens bekijken.

We ontvingen ook een mooie goodiebag met daarin een speciale uitnodiging om een maand gratis te komen sporten bij de People’s Place Gym. Ook kregen we een warme muts en een heerlijke proteïnebar. Daarnaast werden we verrast door een maandverpakking VitaDaily, hierin vind je alle supplementen die je dagelijks nodig hebt per dag in handige zakjes voor 30 dagen. Ideaal! 

Isabelle en ik hebben het ontzettend naar onze zin gehad 🙂 We zijn uitgedaagd met een bijzondere en intensieve workout van Olivia in de mooiste sportschool van Nederland “People’s Place Gym” en hebben heerlijke gegeten en alles gehoord over Vitaviva. Ons weekend kon niet meer stuk en ik heb het gelijk opgepakt met sporten en de geweldige VitaDaily om mijn healthjourney nog verder door te voeren.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .