Member login

Username
Password

» Lost your Password?PERSONAL: Dit zijn mijn 5 kleine doelen voor 2020!

Al eerder schreef ik waarom iedereen eigenlijk meerdere kleine doelen zou moeten hebben in plaats van grote doelen of voornemens voor 2020. Natuurlijk pas ik dit ook bij mijzelf toe en deel ik met jullie mijn 5 kleine doelen voor 2020! Lees je mee?

Wandelen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een wandel persoon ben. Ik ben vaak te onrustig en ga liever flink hardlopen of naar de fitness. Maar ik heb sinds kort ervaren dat het je ook meer rust in je hoofd kan brengen, extra zuurstof kan geven in de natuur en je conditie er ook beter van wordt. Kortom geen excuses meer en gewoon lekker iedere dag even wandelen of ik wissel het op den duur af met hardlopen.

Meer groenten eten

Ik houd van groenten, maar vergeet het vaak bij andere maaltijden te eten. Tussendoor en tijdens de avondmaaltijd lukt wel, maar dan kom ik vaak nog niet aan de hoeveelheid wat goed zou zijn. Dus ik wil bij iedere maaltijd een beetje groenten toevoegen, zodat ik minder naar slechte dingen grijp of tekorten opbouw.

Meer eiwitten

Ik eet te weinig eiwitten. Ik eet weinig vis of vlees, bijna geen noten en zuivelproducten eet ik sowieso weinig in de winter, omdat ik dan sneller ziek wordt met klachten als keelpijn en kriebelhoest en dit niet goed samen gaat bij mij. Kortom werk aan de winkel. Ik ga in ieder geval vaker een vegan eiwitshake nemen en zal mijn eiwitinname monitoren om te kijken of dit vooruit gaat. Wist je dat je als je meer eiwitten eet, je ook sneller vol zit en verzadigd bent? Alleen daarom is het dus al heel handig!

Minimaal 2 x per week sporten

Door het slaapgebrek is het de afgelopen tijd er bij ingeslopen om weinig tot niet te sporten. Dit wil ik in januari weer goed op gaan pakken. Vaak kies ik voor minimaal 5 keer per week of gewoon niet en daarom wil ik nu bereiken om mijzelf vast te houden aan 2x per week, meer mag altijd maar minder dus niet. Hopelijk werpt het zijn vruchten af en ben ik straks topfit 🙂

Meer me-time momenten toepassen

Als drukke moeder met best wel zorgekindjes, een bedrijf en een man met wisselende diensten en bovendien een dosis weinig slaap is het belangrijk dat ik mijn momentjes pak. Ik ga er komend jaar voor zorgen dat ik niet te lang wacht met die me-time momentjes. Ik kies iedere maand voor een me-time moment en neem een beautymomentje, een heerlijke massage, houd Body Stress Release bij en duik bovendien meer in de boeken, love it!

Wat zijn jouw kleine doelen voor 2020? Deel het hieronder met ons!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .