Pas kregen wij een mail van een bedrijf die niet met ons wilde samenwerken omdat we niet “holistisch” genoeg waren. We moesten even lachen, want we krijgen regelmatig gekke vragen van mensen die ons toch het liefste in een hokje willen duwen. Waarvoor zijn jullie niet mega slank? Waarom zijn jullie niet compleet vegan? Waarom eten jullie soms ongezond en laten jullie dit zien? En ga zo maar door! Daarom willen wij graag speciaal voor de mensen die in hokjes denken toch even toelichten waarom dit bij ons niet mogelijk is. Lees je mee?

Doe maar gewoon

Wij zijn gewoon zoals we zijn en doen ons ook niet beter voor, maar dat is ook onze kracht. We eten niet volgens een bepaald dieet of stroming. We eten gewoon wat we lekker vinden en gezond vinden, dus voornamelijk groente en fruit en soms ook biologisch vlees/vis. Tegenwoordig moet je voor een stroming kiezen en wij vinden het belangrijker om te kiezen wat ons lichaam behoefte aan heeft. Ook eten wij soms ook gewoon een stuk chocolade, een gebakje, een pizza of een frietje maar alles met mate. Dus niet volledig vegan, keto, intermittend fasting of noem maar op, maar we trekken ons eigen plan en kijken hoe ons lichaam reageert op eten. En nee, we hebben ook geen oordeel over mensen die dit fantastisch vinden en dit wel na willen streven.

Allebei een pittige weg afgelegd

Isabelle heeft een maagverkleinende operatie gehad en moet heel haar leven extra vitamines slikken en daarnaast (ondanks wat andere soms wellicht denken) de balans houden tussen beweging, mindset en voeding. Ze heeft een flinke burnout gehad en neemt haar gezondheid daarom extra in acht. Ik heb jarenlang extreem veel gesport (soms wel meer dan 4 uur per dag!) en eetstoornis gehad en later ook een postnatale depressie en ik worstel nog steeds met mijn gewicht. Toch ben ik met mijn te volle lichaam gelukkiger dan ik ben geweest. Naast terugkerende depressie en de balans tussen bewegen, voeding en ontspanning kies ik voor geluk en kan ik steeds meer dingen loslaten. 

Waar staat Boost your Health volgens jouw voor?

Bij ons staat het voor de balans tussen voeding, beweging, mindset en ontspanning. Het kiezen voor jezelf, het goed zorgen voor jezelf en niet constant alle ballen hoog te houden. We hebben geen sixpack, maar we streven naar een beter gezondheid en dat zou iedereen moeten doen. We geloven ook dat iedere vrouw meer van zichzelf en haar lichaam mag houden en in haar kracht mag staan. We hebben zelf een lange weg afgelegd en natuurlijk hebben wij ook onze onzekerheden, maar we zijn voornamelijk heel blij en happy met onszelf en willen dit ook meegeven. Laat je niet lijden door angst om te zijn hoe anderen dit graag willen of doordat je jezelf te hoge doelen oplegt die niet realiseerbaar zijn en je zelfvertrouwen door falen wordt bepaald. Iedere vrouw verdient het om te stralen en dat zouden wij graag meer terug willen zien! Dat is de reden waarom wij voor vrouwen mooie handvatten hebben gemaakt om hun leven makkelijker en gezonder te maken met een flinke dosis zelfliefde en kracht. We hebben een uniek membership en organiseren regelmatig (online) events. Het eerst volgende event is het Online Gezondheidsfestival in januari en dat is al jarenlang een groot succes. Binnenkort hoor je hier meer over.

Heb jij een vraag aan ons of wil je specifiek iets weten, deel het dan hieronder met ons en we beantwoorden met liefde!
Deel deze post!