Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT Amandel bosbes kokos cake

De feestdagen zijn weer voorbij en het echte leven begint weer en daarbij ook de goede voornemens. Veel mensen kiezen ervoor om gezonder te gaan eten en deze amandel bosbes kokos cake is hierbij zeker een optie. Hij is heerlijk voor als tussendoortje of zelfs te nemen als ontbijt. Ga jij hem ook proberen?

Ingrediënten:

  • 200 gr amandelmeel
  • 90 gr bosbessen (ontdooid)
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el honing
  • 4 eieren (middel)
  • ½ tl vanille-aroma
  • 60 gr gesmolten kokosolie
  • 2 el kokosrasp (ongezoet) + een beetje ter decoratie

 

Hoe te maken:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden (heteluchtoven).
  • Meng de amandelmeel en bakpoeder door elkaar in een mengkom.
  • Voeg vervolgens de eieren, honing en vanille-aroma toe en meng goed door.
  • Voeg de gesmolten kokosolie en de eetlepels kokosrasp toe en meng nogmaals goed door tot dat de olie is opgenomen door het beslag.
  • Schep de bosbessen voorzichtig door het beslag heen.
  • Bekleed een cakevorm met bakpapier, verdeel het beslag in de cakevorm en bestrooi met de extra kokosrasp.
  • Bak in het midden van de oven af voor 45 minuten. Als de bovenkant mooi goud bruin is geworden is hij klaar.

Eet smakelijk!

"Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account: Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure."

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .