` RECEPT: APPEL PIE SMOOTHIE! - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

RECEPT: APPEL PIE SMOOTHIE!

Houden jullie ook zoveel van appeltaart? Ik ben er dol op, maar je kunt dit natuurlijk niet constant eten en vaak vind ik het ook wel erg machtig. Daarom heb ik een vloeibare appeltaart bedacht, gewoon omdat het kon en deze moest natuurlijk ook wel healthy zijn!

Je kunt deze heerlijke Apple Pie Smoothie zelf maken met:

  • 150 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 1 grote appel naar keuze
  • 1 theelepel kaneel (voor de liefhebbers nog een klein beetje extra on top!)
  • 1 dadel ( of een theelepel dadelstroop)
  • 1 grote lepel havermout

 

Hoe maak je deze heerlijke smoothie?
Doe alles in de blender en schenk het in en doe als topping nog wat geschaafde amandelen, een stukje appel, wat rozijnen of wat extra kaneel.

Geniet er maar van en laat me weten hoe die smaakt!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply
    18 november 2015

    Oh heerlijk zeg, op en top herfst! Vooral van die geur word ik altijd heel blij.

Post a Comment