Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Avocado met ei uit de oven

Één van mijn favoriete combinaties is toch wel de combinatie van avocado en ei. Toast met avocado en een gekookt eitje of een omelet met avocado, het maakt mij eigenlijk niets uit, ik vind het altijd lekker! Dit keer maakte ik avocado gevuld met een eitje.

Ingrediënten:

– 1 avocado

– 2 kleine eieren

– champignons*

– snoep tomaatjes

– zout

– peper

– oregano

– cayennepeper

 

Wat te doen:

Snijd de avocado in de lengte doormidden. Haal de pit eruit en hol de avocado voorzichtig een beetje uit met een lepeltje. Leg onderin de avocado eventueel wat fijngesneden champignonnetjes. Leg de avocado’s nu vast in de oven, zorg dat deze stabiel liggen en niet kunnen omvallen. Tik nu voorzichtig het eitje los in de avocado. Bestrooi het ei met een beetje zout, peper, oregano en cayennepeper. Bak ze voor ongeveer 15 minuten in de oven op 225 graden. Als het eitje gaar is, kun je de avocado’s uit de oven halen. Snijd nog wat snoeptomaatjes klein en aanvallen maar.

Een super simpel receptje, maar erg lekker en toch weer net even anders. Je kan natuurlijk ook andere groentes kiezen in plaats van champignons. Je zou ook een beetje kaas erover heen kunnen strooien, ook erg lekker!

Heey daar, wat leuk dat je mijn blog leest. Ik ben Sharon, ik ben 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik de juf van de kinderen uit groep 4 op een basisschool in Amsterdam Zuidoost. Ik houd ervan om met kinderen te werken, ze zijn zo eerlijk en geven je zo veel energie. Naast het lesgeven, volg ik de studie voeding en diëtetiek. In mijn vrije tijd kan je me vaak vinden in de sportschool, bij mijn vriend en/of vriendinnen. Naast mijn passie voor een gezonde lifestyle, heb ik ook een passie voor reizen. Ik schrijf over voeding, sport, reizen, persoonlijke onderwerpen en de theorie achter een gezonde levensstijl. Neem gerust een kijkje! Liefs Sher.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .