Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Avocado pannenkoekjes

Momenteel volg ik een voedingsschema. Hoewel ik zelf best veel over voeding weet, heb ik er toch voor gekozen om wat extra begeleiding hierop te krijgen. Het is het toch fijn om hierbij gesteund te worden. Nu lijkt een voedingsschema op het eerste gezicht vaak wat saai en eentonig, maar met een beetje creatief denken kan je een hoop. In mijn voedingsschema stond bijvoorbeeld als ontbijt 2 eieren met een halve avocado en daarnaast een banaantje. Nu kan je natuurlijk 2 eieren bakken en dat eten met een halve avocado, maar je kan er natuurlijk ook pannenkoekjes van maken.  Dat is wat ik heb gedaan!

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • ½ avocado
  • 1 banaan
  • Bakspray

Bereidingswijze:

  • Prak de avocado en de banaan zodat er een egale massa ontstaat.
  • Kluts vervolgens de eieren in een schaaltje en voeg de ingrediënten samen.
  • Meng alles samen tot een glad beslag. Mocht het beslag te dik blijven, dan kan je een klein scheutje melk/water toevoegen.
  • Verhit een pan/bakplaat en maak kleine pannenkoekjes uit het beslag.
  • Als er bubbels in het beslag komen tijdens het bakken, dan kunnen de pannenkoekjes worden omgedraaid.
  • Bak beide kanten goed bruin en stapelen maar, zo simpel kan het zijn.

Een heel simpel ontbijtje dat lekker smaakt en vol zit met goede voedingsstoffen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Heey daar, wat leuk dat je mijn blog leest. Ik ben Sharon, ik ben 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik de juf van de kinderen uit groep 4 op een basisschool in Amsterdam Zuidoost. Ik houd ervan om met kinderen te werken, ze zijn zo eerlijk en geven je zo veel energie. Naast het lesgeven, volg ik de studie voeding en diëtetiek. In mijn vrije tijd kan je me vaak vinden in de sportschool, bij mijn vriend en/of vriendinnen. Naast mijn passie voor een gezonde lifestyle, heb ik ook een passie voor reizen. Ik schrijf over voeding, sport, reizen, persoonlijke onderwerpen en de theorie achter een gezonde levensstijl. Neem gerust een kijkje! Liefs Sher.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .