Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Bietenwrap met geitenkaas en Tuinkers cress

Februari! Langzaam krijg ik zin in het voorjaar en met deze kleurrijke wrap waan ik me even in het voorjaar. In de winter eet ik wat minder salades en dit compenseer ik met verse warme soep of een lekker belegde wrap.

Dit basis recept voor een mooie wrap kun je uitbreiden met lekker een handje noten, wat honing of nog extra kruiden.

Nodig voor 1 wrap:

 • 1 bietenwrap – ik gebruik de groentenwraps van Nofairytales
 • zachte geitenkaas in plakken
 • een kwart komkommer
 • 1 puntpaprika
 • 1 bakje Tuinkers cress
 • verse peper

Aan de slag:

 1. Besmeer de wrap met geitenkaas, ik gebruik ongeveer 2 plakken zachte geitenkaas hiervoor.
 2. Was de komkommer en paprika en snij in stukjes.
 3. Bestrooi de geitenkaas met een flinke hand tuinkers. Dit knip je af onder de blaadjes. Maal de verse peper over de wrap voor wat extra pit.
 4. Verdeel de komkommer en paprika over de wrap en rol deze op. Bind hem vast met een touwtje of steek er een leuke prikker in.
 5. Bestrooi de wrap met wat extra tuinkers voor een mooi en leuk effect.

Eet Smakelijk!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .