` RECEPT: Gevulde spinazie pannenkoeken - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?



Gevulde spinaziepannenkoeken

RECEPT: Gevulde spinazie pannenkoeken

Begin je dag goed met deze verse spinaziepannenkoeken! Het perfecte ontbijt voor tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (van 9 t/m 15 maart). Want ook ontbijten kan heel makkelijk vegetarisch! Vul de pannenkoeken met restjes uit de koelkast en Pulled Oats van Gold&Green. Eet smakelijk!

Ingrediënten

Beslag

  • 2 eieren
  • 350 ml melk
  • 2 dl bloem (tarwe of spelt)
  • 150 g babyspinazie
  • 1 el olie
  • ½ tl zout
  • boter of olie om in te bakken

Vulling

  • 1 pak Pulled Oats® Naturel
  • 150 g volle yoghurt
  • 40 g feta
  • 1 kleine paprika
  • lente-uitjes
  • verse basilicum of andere kruiden
  • een snufje chili zwarte peper

Bereidingswijze

  • Meng alle ingrediënten voor het beslag in een blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
  • Laat het beslag 15-30 minuten rijzen.
  • Meng de yoghurt, gesneden lente-uitjes en kruiden. Voeg er voorzichtig de gesneden paprika, verbrokkelde feta en gesneden Pulled Oats aan toe. Zet de vulling in de koelkast terwijl je de pannenkoeken bakt.
  • Doe wat boter of olie in een pan. Zet de pan op middelhoog vuur.
  • Bak de pannenkoeken 1-2 minuten aan elke kant, of totdat jij denkt dat ze goed zijn.
  • Met het beslag kun je zes grote pannenkoeken bakken.
  • Serveer de pannenkoeken met de vulling.
Eet smakelijk!

Fotocredits: Gold&Green

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .