` RECEPT: Havermout blondies met pindakaas - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Havermout blondies met pindakaas

Ik wilde eens anders havermout maken en kwam op het idee om het in de oven te bakken als een soort brownies maar dan anders. Ik testte het recept en het was mega lekker, ook super handig voor onderweg en ook helemaal kidsproof. Dit recept wilde ik jullie niet onthouden, dus ga snel aan de slag!

Maak 12 mooie stukken van deze blondies en maak gebruik van een brownievorm, zo kun je ze snel en makkelijk maken.

Ingrediƫnten:
  • 2 cups havermout ( havermeel kan ook als je het nog fijner wilt hebben);
  • 3-4 eetlepels natuurlijke pindakaas ( bij de AH heb je bijv. 100% pindakaas);
  • 100 ml water;
  • 1,5 cup appelmoes (zonder suiker);
  • snufje zout;
  • En klein beetje rauwe honing of kokosbloesemsuiker;
  • snufje kaneel;
  • Eventueel nog naar wens noten of gedroogd fruit.
Bereidingswijze:
  • Meng alle ingredienten door elkaar;
  • Mocht het mengsel te droog zijn dan kun je er nog een beetje water aan toevoegen;
  • Mocht het te vochtig zijn dan kan er nog een klein beetje havermout bij;
  • Verwarm de oven voor op 175 graden;
  • Doe het mengsel in het brownieblik (ingevet met kokosolie of bakspray) en strijk deze plat met een vork;
  • Doe het ongeveer 35 minuten in de oven (houd het in de gaten, want iedere oven is anders, doe anders de vorkcheck);
  • Haal het blik uit de oven en laat het even afkoelen;
  • Na 15 min kun je het in stukken snijden en afsluiten in een koekblik of zelfs invriezen voor een paar dagen.
Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .