Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Heerlijke gevulde paprika’s met gehakt, bonen en Atsina cress

Wil je iets feestelijks op tafel wat toch makkelijk te bereiden is? Maak dan eens deze heerlijke gevulde paprika’s met gehakt, bonen en Atsina cress en laat je smaakpupillen werken 😉 Heerlijk, vol smaak, voedzaam en makkelijk te bereiden. Ook ideaal van te voren te maken en als er vulling over is dit weer mee te nemen in een rijk gevulde salade naar je werk. Ga jij dit heerlijke gerecht ook maken?

Gerecht voor 2 personen

Ingredienten

  • 200 gram biologische rundergehakt
  • 300 gram bruine en rode bonen (zakje van Hak)
  • 10 roma tomaatjes (cherry tomaatjes kan ook)
  • 1 teen knoflook (meer mag altijd!)
  • 1 kleine rode ui
  • 1 bakje Atsina cress
  • snufje peper en zout
  • 1 rode peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

  • Rul het gehakt gaar samen met de ui, peper en zout, olijfolie en rode peper;
  • Voeg de bruine en rode bonen samen met de roma tomaatjes, de Atsina cress (gebruik ongeveer 1/2 van het bakje);
  • Snijd de paprika en hol deze uit zodat je ze zo meteen gelijk kunt vullen;
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden;
  • Doe de vulling in de paprika’s en doe bovenop de helft van de geraspte kaas;
  • Zet ze voor 10 min in de oven;
  • Zodra ze klaar zijn, plaats ze op een bord, doe er omheen nog wat vulling en strooi nog wat extra geraspte kaas en Atsina cress er overheen, en het gerecht is klaar!

Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .