Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Heerlijke havermout appelcake met speculaas

Ik ben dol op cake, maar ga liever voor een gezondere versie. Deze versie met havermout en verse appel is dan ook echt een traktatie en ideaal voor de donkere dagen met een heerlijke kop thee erbij. Ook leuk om te weten, je kunt hem tevens invriezen en ook kinderen zijn er dol op! Lees gauw verder en ga zelf aan de slag!

Ingredienten:

  • 200 gram havermoutmeel
  • 1 theelepel baking soda
  • 1 theelepel wijnsteen bakpoeder
  • 1 eetlepel speculaaskruiden (meer naar smaak)
  • snufje kaneel kruiden
  • 2 Goudreinet appels
  • 125 gram kokosbloesem suiker
  • snufje zout
  • 4 eieren (biologisch)

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden;
  • Voeg alle ingredienten (behalve de appels) in de Kenwood foodprocessor en meng het tot een mooi glad geheel;
  • Snijd de appels fijn in kleine stukjes;
  • Vet het cakeblik in met kokosolie of bakspray en doe het mengsel voor de helft in het bakblik;
  • Voeg vervolgens de appel toe en doe dan het laatste gedeelte van het mengsel er bovenop;
  • Doe de cake daarna voor 1 uur in de oven, check wel even aan het einde want iedere over werkt weer anders 😉
  • Haal hem eruit en laat hem afkoelen en geniet daarna van een heerlijke cake!

Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .