Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Heerlijke raw bar met pistache en frambozen

Deze raw bar bevat het beste van 2 werelden, namelijk heerlijke noten en fruit en is daarbij echt superlekker en handig om mee te nemen voor onderweg. Je kunt ook nog met de ingredienten spelen, maar het is een echte smaaksensatie! Lees gauw verder voor het heerlijke recept!

Voor 6 raw bars heb je nodig:

Voor de onderste laag (bodem)

  • 85 gram pistache noten (gewicht na pellen)
  • 35 gram kokosolie (als het te grof wordt kun je nog wat extra er doorheen doen)
  • 10 gram rauwe honing ( je kunt dit ook vervangen door 2 dadels)

 

Het is handig om voor deze raw bars een Kenwood foodprocessor te gebruiken…

 

Voor de toplaag

  • 110 gram amandelen (ongezoet)
  • 20-25 gram kokosolie
  • 10 gram rauw honing ( je kunt dit ook vervangen door kokosbloesemsuiker)
  • klein scheutje water
  • 80-100 gram verse of licht bevroren frambozen

Bereidingswijze:

  • Mix eerst de bodem goed bij elkaar in de keukenmachine en voeg het daarna in een handige vorm. Zelf gebruik ik een handige vorm voor bars 😉
  • Doe de vorm met daarin de bodemlaag alvast even in de vriezer;
  • Mix daarna de topping en voeg deze erna toe op de bodemlaag en doe het vervolgens weer terug in de vriezer;
  • Laat het minimaal 4 uur in de vriezer en laat het daarna lichtelijk ontdooien en dan genieten!

Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .