Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Kokos havermout brood

Op het moment dat ik dit typ eet ik een plakje van dit heerlijke knapperige kokos havermout brood. De kokos en de stevia geven het brood een heerlijke zoete smaak. Dit brood is suikervrij en kan je ook glutenvrij maken. Let dan wel even goed op de logo’s op de verpakkingen van de kokosmeel en havermout.

Ingrediënten:

  • 100 gr kokosmeel
  • 200 gr havermout
  • 80 gr stevia
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl vanillearoma
  • 4 eieren (middel)
  • 100 ml melk
  • 30 gr kokosrasp (ongezoet) + 5 gr ter decoratie

Hoe maak je dit simpele recept:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (heteluchtoven).
  • Meng alle ingrediënten (op de extra kokosrasp na) in een mengkom.
  • Bekleed een cakevorm met bakpapier en verdeel het beslag in de cakevorm.
  • Druk licht aan en bestrooi met de extra kokosrasp.
  • Bak in het midden van de oven af voor 45 minuten.
  • Als de bovenkant mooi goud bruin is geworden is hij klaar.

Eet smakelijk!

"Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account: Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure."

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .