
RECEPT: Kokos Limoen ijsjes met Sechuan Cress
Deze ijsjes zitten vol met verrassende ingredienten en smaken goddelijk! Denk maar eens aan kokos, limoen, witte chocolade en de smaak van champagne….Ben je al enthousiast geworden? Je moet ze echt proeven en ze zijn verrassend lekker van smaak en zijn gezonder dan je denkt 😉
Ingrediënten:
- 1 blikje kokosmelk ( je kunt ook 200 ml kokosmelk van Alpro gebruiken)
- 1 limoen
- 2 kleine stukjes witte chocolade
- Een bakje Sechuan cress – deze smaakt naar champagne for real 🙂
Bereidingswijze:
- Doe 3/4 van het blikje kokosmelk in een schaal en voeg daar de geperste limoen aan toe;
- Maak de witte chocolade zo klein mogelijk in stukjes en voeg deze ook toe;
- Doe vervolgens de Sechuan cress erin en roer het even goed door elkaar;
- Pak een lepel en doe de inhoud in ijsvormpjes en zet deze vervolgens in de vriezer;
- Dan even wachten tot de volgende dag (ze moeten even goed koud worden) en klaar zijn ze!
Eet smakelijk!