` RECEPT: Maak jouw (ontbijt)taartje met Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Maak jouw (ontbijt)taartje met Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial

Waar denk je aan bij aardbeien en framboos, de naderende lente, een zoete geur om heerlijke recepten te maken. En wat is er nu leuker dan met Valentijnsdag genieten van een heerlijk (ontbijt)taartje met deze heerlijke nieuwe Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial? Wij hebben je alvast op weg geholpen en delen het heerlijke recept met jou! Lees je mee?

Hoe het allemaal begon

Bijna 40 jaar geleden startte de oprichter van de Belvoir Farm met het maken van heerlijke siropen en frisdranken. Het begon allemaal met de zelfgemaakte Elderflower siroop, hij plukte de vlierbloesem vers uit eigen tuin en mixte dit met fruit dat op de boerderij werd geteeld.Tegenwoordig is Belvoir echter veel meer dan alleen de smaak Elderflower. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een verleidelijke reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken.

Maak kennis met de nieuwe Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial

Sinds kort is hier een heerlijke nieuwe siroop aan toegevoegd: De Belvoir Strawberry & Raspberry siroop is een mix van zachte, rijpe frambozen en verse aardbeien. Gemaakt volgens het traditionele familierecept, met zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten uit de natuur. Het resultaat? Een biologische siroop met een rijke, volle smaak, zonder kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen.

Maak dit heerlijke Valentijns (ontbijt) taartje met Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial

Je maakt hem heel eenvoudig. Je gebruikt een hartjesvorm, groot of klein. In dit geval klein. Je verkruimeld een speculoos stroopkoek (maar je kunt hier ook een andere koek voor gebruiken of havermout of amandelmeel toepassen voor een gezondere optie). Je smelt een klein beetje kokosolie en drukt dit samen aan in de vorm. Vergeet hem niet in te vetten, anders gaat het mis! Doe hem even in de koelkast en haal het daarna uit de vorm. Daarna vul je hem met kwark en doe je er vers fruit op (in dit geval heb ik heerlijke kokoskwark en verse frambozen gebruikt). Daarna doe je een beetje Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial erover heen en nog wat koekkruimels en kan het grote genieten beginnen. Zelfs kinderen kunnen dit eenvoudig maken voor Valentijn, dus ga aan de slag en tag ons in jouw variant! Eet smakelijk!

De nieuwe smaak van Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial is nu verkrijgbaar bij Ekoplaza en Marqt!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment