Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Mexicaanse wraps met kipfilet

Bij wraps horen voor mij mais en kidneybonen. Veder kun je er heerlijk mee afwisselen, met kip of gehakt, paprika of sperziebonen? Je maakt een saus en dat rol je in de wrap! De wrap kun je daarna nog even in de oven of tussen de grill warm maken terwijl de kaas smelt.

Ingrediënten:

  • 4 wraps
  • 300gr kipfilet
  • 2 rode paprika’s
  • 1 ui
  • 400gr tomatenblokjes (blik)
  • 160gr kidneybonen (klein blikje)
  • 150gr mais (klein blikje)
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • Peper, zout en chilipoeder naar smaak
  • ½ el gedroogde peterselie

 

Hoe te maken:

Snij de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in een beetje olijfolie aan. Voeg de gesnipperde ui toe en fruit aan. Voeg vervolgens de in stukjes gesneden paprika’s toe en bak mee. Giet het blikje met tomatenblokjes erbij in de pan en laat even pruttelen. Breng op smaak met de gedroogde peterselie, peper, zout en chilipoeder. Meng tot slot de uitgelekte blikjes mais en kidneybonen door de saus en warm op.

Verdeel een plakje cheddarkaas (verdeeld in het midden over de lengte) per wrap en leg hier een paar lepels mengsel op. Rol de wrap dicht en leg er twee tegelijk tussen een voorverwarmde grill. Grill ongeveer voor 5 minuten tot dat er mooie grillstrepen op de wrap staan en de kaas is gesmolten. Serveer met een frisse groene salade.

Eet smakelijk!

"Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account: Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure."

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .