` RECEPT: Raw Pinky Cheescake - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Raw Pinky Cheescake

Iets te vieren? Vier het met deze raw cheesecake! Een taart met puur natuurlijke ingrediënten waar je lichaam en jij je dankbaar voor zijn. Deze taart is vele malen gezonder dan een gewone stuk cheesecake. Daarnaast is het volledig plantaardig en zit er zelfs een bietje groente in! De biet zorgt voornamelijk voor een fancy kleurtje, maar is ook goed voor je. Zo helpen bieten je sportprestaties te verbeteren, verlaagt het je bloeddruk en bevat het enorm veel antioxidanten wat goed is voor je huid. Verder zitten er natuurlijk veel noten in dit taartje wat ook weer heel goed is voor je huid, haar en nagels. Ook geeft deze taart je een vol gevoel waardoor je langer verzadigd bent en minder trek hebt in ongezonde dingen!

Maak deze Raw Pinky Cheescake zelf ook in een handomdraai!

 

Bodem:

  • 2 el havermoutvlokken
  • 1 kop dadels
  • 2 kop walnoten
  • ½ kop amandelen
  • 1 el kokosolie
  • Eventueel: een paar speculaas koekjes

 

Vulling:

  • 2 kop cahewnoten
  • ½ kop kokosmelk
  • 1 tl vanille extract
  • 2 el kokosbloesemsuiker
  • 1 el citroensap
  • 2 el maple syrup
  • Een klein stukje rauwe biet

 

Bereidingswijze:

  • Laat allereerst de cashewnoten twee uurtjes of in de nacht in heet water weken.
  • Begin met de bodem. Als je wilt kun je er eventueel ook speculaaskoekjes bij toevoegen voor een wat meer crunchy cheesecake smaak! Meng de ingrediënten voor de bodem in een keukenblender. Het hoeft niet per se een heel glad beslag te worden. In een ronde bakvorm verspreid je het deeg.
  • Voor de vulling gooi je het water waar de cashewnoten in hebben geweekt weg. Meng de cashewnoten met de overige ingrediënten in een smoothie blender. Als de kleur niet roze genoeg is voeg je weer een heel klein stukje rauwe biet toe.
  • Giet de vulling over de bodem van je taart en zet het voor twee in de vriezer. Haal de taart er na twee uur uit. Nu kun je het serveren! Als je nog taart over hebt dan kan je het in de koelkast bewaren of uiteraard de vriezer. Als je het in de vriezer bewaart dan moet je de taart wel een uur voordat je het opeet uit de vriezer halen, want anders heb je een taart van steen!

Eet smakelijk!

Hi! Mijn naam is Laura D'Agata en ik ben 23 jaar. Sinds de zomervakantie van 2017 ben ik 100% plantaardig gaan eten en dit bevalt mij tot nu toe prima! Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in voeding en dat is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In mijn vrije tijd sport ik graag en probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar gestart met mijn eigen blog ''The Fit and Green Diary'' en hier plaats ik zo'n twee keer per week wat leuks op wat betreft vegan recepten, sport en leuke vegan hotspots. Mijn ideale baan? Reizen voor mijn werk, verschillende landen bezoeken en mij in die landen verdiepen in de plantaardige levensstijl en hier uiteraard artikels over schrijven!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .