Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Speculaas Blondies met appel

Dit recept is na lang oefenen echt superlekker geworden en een heerlijke variant op andere blondies ;-)De verrassende combinatie van speculaas, appel en kaneel is echt genieten! Ga jij ook deze heerlijke blondies maken? Ook de kinderen zul je hiermee verrassen 🙂 

Ingredienten: ( voor 8 grote stukken)

  • 80 gram boter
  • 100 gram kokosbloesemsuiker
  • snufje verse vanille
  • 2 eieren (biologisch)
  • snufje zout
  • 180 gram speltbloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 grote Jonagold appel ( Goudreinet kan ook, maar pas later dit jaar)
  • 2 grote eetlepels speculaas kruiden

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden;
  • Doe de (gemolten) boter, kokosbloesemsuiker, vanille, snufje zout, 2 eieren, bakpoeder, kaneel en speculaaskruiden door elkaar en roer dit goed door;
  • Voeg daarna de speltbloem toe en roer het tot het een gladde massa is;
  • Snijd de appel in kleine blokjes en roer hier evt. wat extra kaneel door en doe ze door het beslag en roer dit goed door elkaar;
  • Voeg het mengsel in een brownievorm (vet deze in met kokosolie) en zet het 40 min in de oven.

Eet smakelijk!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .