Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Speculaascake

Deze cake moet je proeven! Hij is heerlijk van smaak, een stuk gezonder dan echte speculaas en bovendien supereasy te maken. Waar wacht je nog op?

Wat heb je nodig?

  • 200 gram amandelmeel
  • 80 gram kokosbloesemsuiker
  • snufje zout
  • 60 gram magere bio yoghurt ( of een plantaardige variant)
  • 55 gram kokosolie (gesmolten)
  • 4 grote biologische eieren
  • 2 theelepels bakingsoda
  • 1 eetlepel speculaaskruiden
  • 50 gram amandelschaafsel

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden;
  • Bewaar het amandelschaafsel voor het laatst;
  • Doe alle droge ingrediënten in een kom en roer deze goed door;
  • Doe vervolgens alle natte ingrediënten erbij en roer deze met een garde goed stevig door;
  • Doe bakpapier in de cakevorm of vet deze in en doe hierin de vulling;
  • Doe bovenop het amandelschaafsel als finishing touch;
  • Doe de cake ongeveer 40 minuten in de oven en prik dan even met een vorm of deze niet plakt en dan is hij klaar!

Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 3

  • reply
    20 september 2015

    Ah, ik ben echt dol op alles wat met speculaas te maken heeft, dus deze cake zal ook wel in de smaak vallen!

  • reply

    Wendy

    26 oktober 2016

    Kan ipv de gesmolten kokosolie ook gesmolten roomboter?

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .