Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Tagliatelle met kip en verse spinazie

Verse spinazie samen met ui, champignons en tomaten in de wok. Op smaak gebracht met zuivelspread, Italiaanse kruiden en peper en zout. Snel, gezond en lekker!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 150gr tagliatelle (of andere pasta);
  • 300gr kipfilet (blokjes);
  • 200gr gewassen verse spinazie;
  • 125gr champignons (half bakje);
  • 3 Roma tomaten;
  • 1 ui;
  • 2 á 3 el zuivelspread (eventueel met kruiden);
  • Italiaanse kruiden;
  • Peper en zout.

Hoe te maken:

Zet een pan met water op voor de pasta. Snij indien nodig de kipfilet in blokjes. Warm in een wokpan een scheut olijfolie op en bak hierin de kipfilet. Haal ze er daarna uit en zet even apart zodat het niet verder gaart en droog wordt. Als het water kookt kun je de pasta in de pan doen.

Fruit de gesnipperde ui aan in de wokpan. Voeg de champignons in plakjes toe en bak ook aan. Voeg daarna de tomaten in stukjes toe, Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak. Even laten pruttelen. Daarna spinazie in delen toevoegen en laten slinken. Voeg nu de zuivelspread toe, hoe meer hoe romiger de saus. Voeg de kipfiletblokjes toe en warm nog even op. Pasta afgieten en klaar is de makkelijke gezonde maaltijd!

Eet smakelijk! 

"Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account: Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure."

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .