` RECEPT: Turkse Pizza - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Turkse Pizza

Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure. Die laatste wil ik graag aanhalen in deze blog!

In het weekend heb ik soms geen zin om te koken. Dan haal ik iets uit de vriezer, maar ik probeer er dan wel een gezonde twist aan te geven. Op diepvriespizza’s leg ik bijvoorbeeld extra paprikareepjes. Afgelopen vrijdag koos ik voor Turkse pizza’s. Je kan deze gewoon in het vriesvak van je supermarkt kopen.

 

Ingrediënten:

  • 2 Turkse pizza’s
  • ½ Komkommer
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels feta
  • Olijfolie
  • Peper

 

Hoe te maken:

Je warmt de Turkse pizza’s in een paar minuten op in de oven of in de koekenpan. Het opwarmen van de oven duurt al langer, vandaar dat mijn voorkeur uit gaat naar de koekenpan. Voor het beste effect laat je de pizza’s van tevoren ontdooien op het aanrecht.

Warm de pizza’s in ongeveer 5 minuten op in een koekenpan met deksel. Zet het vuur niet te hoog anders branden ze aan. Door ze te bakken met een deksel heb je een goede circulatie van de warmte. Maak ondertussen de vulling klaar. Snijd de komkommer en tomaten in blokjes en verkruimel de feta. Breng op smaak met peper en olijfolie. Hierdoor wordt de vulling smeuïg en heb je geen saus nodig. De pizza is klaar als deze warm is en de bodem knapperig. Leg de pizza op een bord en leg in het midden het mengsel. Rol op en geniet van je makkelijke maaltijd!

Eet smakelijk!

"Mijn grootste hobby is koken en bakken. Naast mijn werk ben ik veel in de keuken te vinden. Van bijna al mijn creaties maak ik foto’s om te kunnen plaatsen op mijn Instagram-account: Carola_s_kitchen. Hiermee wil ik anderen inspireren met voornamelijk gezond eten, maar ook af en toe met een guilty pleasure."

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .