Member login

Username
Password

» Lost your Password?RECEPT: Wafels met vers fruit

Luchtig, superlekker én gezond, zo kan ik deze wafels met vers fruit het beste omschrijven. En ook niet geheel onbelangrijk: je maakt ze supersnel en zijn heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoortje!

Waffles are pancakes with abs

Of je nu een wasbordje hebt of niet, het belangrijkste is dat jij blij met je lichaam bent. Toch kan ik het niet laten om de quote Waffles are pancakes with abs met je te delen. Als fanatiek sporter (zonder wasbordje) zie ik de humor er wel van in 😉

Maar goed, terug naar het recept. Je kunt zelf vrij makkelijk wafels maken, als je tenminste een wafelijzer hebt. Zelf heb ik niet zo’n mooi apparaat in de kast staan en om er een aan te schaffen omdat ik af en toe zin in een wafel heb? Tja, dat vind ik wel een beetje zonde. Vandaar dat ik kant-en-klare wafels koop, ze zijn (bijna) net zo lekker en vooral heel makkelijk.

Recept: Wafels met vers fruit

Ingrediënten:

(voor 1 persoon)

  • 2 wafels ( je kunt ze hier ook kant en klaar kopen bij de Body & Fit) 
  • 2 grote el kwark
  • vers fruit naar keuze

Hoe maak je deze heerlijke wafels?

  1. Verwarm de wafels even in de oven of in de magnetron.
  2. Schep de kwark op de wafels, voeg het verse fruit toe en that’s it!

Lekker en makkelijk toch? Je kunt ze als ontbijt, lunch of tussendoortje eten, but that’s up to you! Laat je me weten als je het recept gemaakt hebt? Ik ben benieuwd of jij ze net zo lekker vindt als ik.

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .