Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Boost je immuunsysteem met de winter detox van Frecious

In het nieuwe jaar vliegen de gezonde voornemens ons weer om de oren, maar hoe kun je nu echt je gezondheid en immuunsysteem boosten? Dat is eigenlijk heel makkelijk door het eten of drinken van meer groenten. Bij Frecious worden de juices met een slowjuicer met schroeven bereid om ervoor te zorgen dat alle belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven en je deze heerlijk kunt opdrinken. Ik mocht proosten op het nieuwe jaar met deze juices en een winterdetox ondergaan, lees je mee hoe ik het ervaren hebt?

Wat houd een winterdetox van Frecious in?

Het geeft je een kickstart naar een gezondere jij! Het is de uitkomst als je te veel hebt gegeten tijdens de feestdagen of na een flinke griep wilt aansterken. Het is een 7-daags programma met een milde reiniging. Het helpt je weer in een gezond ritme te komen en is makkelijk vol te houden. De winterdetox zit vol met heerlijke gezonde juices, shots en je ontvangt tevens een maaltijdschema met makkelijke recepten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast ontvangt je ook nog begeleidende mails met extra tips. 

Je ontvangt het volgende:

  • 3x Celery Slim
  • 3x Carrot Care
  • 2x Heart Beet
  • 3x Boerencool
  • 2x Wonder Weeds
  • 2x Daily Digest
  • 2x Liquid Gold
  • 4x Combishots 7
  • 2x Purple Punch
  • 2x Orange Glow

Gemaakt met veel liefde

Frecious maakt de juices met de slowjuicer met een dubbele schroefpers, hierdoor blijven alle goede stoffen behouden zonder contact met zuurstof. Ze wringen al het goede uit de vezel. Vergelijk het met lang kauwen. Zo komener 47% meer voedingsstoffen vrij dan bij cold pressed juice.

Hoe heb ik het ervaren?

Ik heb naast mijn juices en shots van Frecious licht gegeten en dat was prima vol te houden. Ik voel mij energieker en merkte dat mijn lichaam dit even nodig had na de feestdagen en een griep. Wat ook een fijn voordeel was dat de juices er echt voor zorgde dat ik flink vol zat en dus ook niet de behoefte had om hiernaast heel veel te snaaien of te zwichten voor iets lekkers. Het is daarnaast een aanwinst dat je inspirerende recepten ontvangt om naast de winterdetox te nuttigen. Ook de aanvullende informatieve mails waren heel fijn en geven je soms net even een oppepper die je nodig had tijdens deze periode.

Kun jij ook wel een winterdetox gebruiken?

Wil je meer weten over wat detoxen precies is, dan kun je op hun handige detoxpagina van Frecious kijken. Ze leggen je alles uit over sapkuren!  

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .