Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Cellulite Cups

Ok, let’s get real. Ik heb cellulite, schokkend hè? Zo schokkend vind ik het zelf eigenlijk helemaal niet, alleen schamen veel vrouwen zich er wel voor. Dit komt volgens mij mede door Instagram waar je toch veelal foto’s ziet van hele mooie, gladde en putloze benen. Nou, niet die van mij. In mijn putjes kan je een golfballetje leggen en die perfect wegslaan. Ik noem ze ook wel eens liefkozend “krater benen” want ja, uit die putten van mij komt nog net geen lava eruptie. Maar alle gekheid op een stokje, natuurlijk vind ik het jammer dat mijn benen niet mooi glad zijn.

Vroeger dacht ik altijd dat cellulite verbonden was aan gewicht. Dikke mensen hadden putten, slanke mensen niet. Dat beeld verdween toen ik een super slanke vriendin met putjes zag! Yes! Ook zij is niet zo perfect. Later kwam ik er pas achter dat cellulite niets te maken heeft met gewicht en dat een vol iemand ook strakke mooie benen kan hebben. Cellulite ontstaat tenslotte door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid. Om dit te verminderen of zelfs in zijn geheel te laten verwijderen is het belangrijk om het verkleefde en stugge bindweefsel weer los te krijgen en de afvalstoffen op een natuurlijk manier af te voeren. Dit lukt alleen door de huid flink te masseren door een rollende beweging en een vacuüm gezogen huid. Dan pas bereik je de onderhuid en ga je de cellulite te lijf.

Vroeger had je van die rollers met puntjes die je over je benen kon laten gaan, gebruikte we dure crèmes om putjes tegen te gaan of gingen we naar een masseur voor een bindweefselmassage. Dat laatste is trouwens behoorlijk pijnlijk kan ik je zeggen, en als ik aan karate had gedaan had ik mijn kunsten het liefst op deze liefhebben meneer uitgeprobeerd. Nondeju, dat is geen pretje hoor!

De Chinese cultuur gebruikt deze massage techniek al eeuwenlang om de hud en doorbloeding te verbeteren en de afvalstoffen kwijt te raken.

Nu is het dus ook mogelijk om deze massages zelf thuis uit te voeren met de cellulite-cups. Een kind kan de was doen. Voor € 39.95 krijg je dezelfde resultaten als in een massagesalon, alleen dan is het wel een stuk goedkoper! Daar houden we van! De cups komen in 4 maten om verschillende zones van je lichaam te behandelen. De grootste cup is het beste te gebruiken voor je benen en billen, het maatje kleiner is ideaal voor de kuiten en de huid rond de knieën en de kleinste maatjes zijn super geschikt voor armen en de buik.

Voordat je de cups gaat gebruiken moet je de huid even goed insmeren met je favoriete massageolie. Het is belangrijk dat de cup kan glijden over je huid voor het juiste resultaat. Om de cup te laten vacuum zuigen op de huid druk je de bovenkant in, zet je hem op je huid en laat je los. Dan zit de cup echt muurvast en kun je hem met een zigzag beweging over de huid trekken (en ik moet zeggen, die is echt niet pijnloos, maar wel goed te doen). Voor de beste resultaten gebruik je de cups de 1e periode 3 x per week 10 minuten per zone gedurende 5 weken lang. 2e periode 2 x per week 5 minuten per zone voor 2 weken lang en de 3e periode voor een blijvend resultaat 1 x per week 5 minuten per zone. In de loop van de tijd zal de behandeling ook minder pijn en is het helemaal een fluitje van een cent.

De cups zijn gemaakt van silliconen en makkelijk te reinigen met water. Ik vind ze heel gebruiksvriendelijk en heb ze nu 1 week in gebruik. ik ben zo nieuwsgierig hoe mijn benen er komende zomer uitzien? Ondanks dat ik cellulite helemaal geen probleem vind, vind ik het toch leuk dat ik mijn benen er met een makkelijke oplossing en een leuk product beter uit kan laten zien. Voor mij zijn de cellulite-cups dus echt een uitkomst!

Wat vind jij van cellulite en wat doen jullie eraan om het te verhelpen of minder te laten zijn?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 6

 • reply

  Mirjam

  19 januari 2018

  Hoi Isabelle,

  Ik ben benieuwd hoe de resultaten zijn nu je al weer een paar weken masseert met de cups?

  Groetjes,
  Mirjam

 • reply

  Joyce

  10 april 2018

  Ben heel benieuwd hoe t gaat met de cups? Blauwe benen gehad? En zie je verschil?

 • reply

  Laura

  12 juni 2018

  Waar zie ik de link om deze cups te bestellen?

 • reply

  Karin Quax

  27 juli 2018

  Vraagje ik ben begonnen bij een specialist voor cellulitis op m’n dijen en die doet anderhalf uur over 2 benen. Is dat dan teveel?
  Ik ga nou om de week.😁
  Gr. Karin

  • Melinda van Rossen
   reply
   27 juli 2018

   Hoi Karin, dat lijkt mij inderdaad wel wat veel. Misschien kun je kortere behandelingen met een bindweefselmassage afwisselen, dan boek je ook sneller resultaat. Succes en een fijne dag! Groetjes, Melinda

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .