Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Dean View Silver bril van Polette

Het vinden van een leuke bril vind ik vaak nogal een karwei. Hoewel het dragen van een bril steeds hipper wordt, vind ik een bril al snel suf, totdat ik de brillen van Polette tegenkwam. Superleuke brillen, voor ook nog eens een leuke prijs! Te mooi om waard te zijn? Lees gauw verder en ontdek het zelf!

Op de site van Polette kan je zoektocht naar een leuke bril beginnen. Ze bieden klassieke en trendy (zonne)brillen voor mannen en vrouwen. De brillen zijn modieus en sluiten aan op de trends die gaande zijn. Mijn persoonlijke voorkeur ging naar de Dean View Silver. Een retrobril met ovale glazen, zilverkleurig montuur en pootjes met een leuke panterprint. Helemaal mijn ding. Het montuur zelf kost maar €39,- euro en voor glazen op sterkte rekenen ze maar €10,- euro meer. Een leuk bril op sterkte kost nu dus maar €49,- euro.

Iets wat sceptisch was ik wel. Bij een opticien betaal je al snel €200,- euro voor een bril, hoe kunnen ze hier dan een bril aanbieden voor €49,- euro? Maar eerlijk is eerlijk, ik was positief verrast. De bril is stijlvol en stevig. Het montuur is licht en erg comfortabel.

De kostprijs van een bril ligt vaak onder de € 10,- euro. Het is echter een markt waar al jaren te hoge prijzen worden berekend aan de klant. De grootste merken produceren in China, maar zodra er een luxe merknaam op het montuur staat, wordt de prijs al gauw het twintigvoudige. Polette ontwerpt en produceert monturen en glazen zelf, waardoor het transparante prijzen kan rekenen.

Mijn ervaring:

Zoals ik al aangaf, ben ik erg tevreden over de bril. Ik vind het model erg leuk en ik ben erg tevreden over het draagcomfort. Doordat de bril ligt is, merk je haast niet dat je een bril draagt. Wil jij ook een leuke bril voor een leuk prijsje? Neem dan snel een kijkje op de website van Polette

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .