Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Eczema Cream van Gladskin

Mijn eczeem is de laatste maanden erg onrustig. Ik denk dat het te maken heeft met verschillende redenen, waarvan extreme allergieën en wat stress en onrust er een paar zijn. Ik zeg altijd voor de gein “mijn handen zijn zo droog ze vallen bijna van mijn armen af”. Maar ze zijn, nee waren echt kurkdroog, het leek net schuurpapier. Over de enorme jeuk wil ik het maar niet hebben, want die was echt niet meer te doen. Ik kon er gewoon slecht van slapen, wat het er overdag ook niet beter op maakte. Nu mocht ik een nieuwe crème proberen, die symptomen als jeuk en roodheid zou verminderen. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder!

Het product dat ik mocht testen is de Eczema Cream van Gladskin. Wat ik direct wil zeggen is dat dit niet zomaar een smeerseltje is, nee het is meer dan dat. En dat zit zo: traditionele huidproducten en antibiotica maken geen onderscheid tussen goede en slechte bacteriën, met als gevolg dat ook de goede bacteriën – die onze huid juist beschermen – gedood worden. In de producten van Gladskin zit het werkzame bestanddeel “Staphefekt”. Hiermee is Gladskin het enige product ter wereld dat uitsluitend de ongewenste Staphylococcus aureus bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat. Wat ik erg fijn vind is dat ik Gladskin kan gebruiken zolang als nodig is, zonder hier schade aan te ondervinden, wat ik bij veel andere producten, zoals hormoonzalven, wel ervaar.

Gladskin geneest de eczeem die ik heb niet, maar pakt uitsluitend de symptomen aan. Daar ben ik al heel erg blij mee. Ik heb in totaal de Eczema Cream van Gladskin 4 weken iedere dag 2 keer gebruikt. Zowel in de ochtend als in de avond smeerde ik mijn handen ermee in. Op het moment dat ik het smeerde voelde de huid direct een stuk soepeler en zachter aan. De huid voelde direct niet meer droog aan, wat ontzettend fijn is, omdat ik dan gelijk minder jeuk heb of in ieder geval de behoefte om te krabbelen verdwijnt. Bij veel crèmes die ik voor mijn eczeem gebruikt hebt, blijven de handen na gebruik ontzettend vet en liet ik overal “sporen” na… met grote ergernis van collega’s als ze weer eens niet iets konden noteren op een kladblok als ik daar met mijn vette handen overheen was gegaan. De crème van Gladskin is totaal niet vettig en trekt super snel in. Dat vind ik dus echt een enorm pluspunt. Naast dat het de jeuk en roodheid vermindert, kalmeert het de huid en zorgt het er ook voor dat er geen nieuwe ontstekingen ontstaan. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Mijn ervaring na 4 weken gebruik is erg goed, en ik zal het ook zeker blijven gebruiken. Mijn huid is veel minder droog en een stuk soepeler. Daarnaast merk ik dat ik minder de behoefte heb om te krabbelen wat de huid natuurlijk rust geeft. Wat ook prettig is, is dat ik met de crème van Gladskin ook gewoon in de zon mag en geen verkleuringen op de huid krijg wat je met veel zware cortisone zalven wel krijgt.

Mocht je geen eczeem hebben, maar wel een ander huidprobleem hebben, zoals acne, rosacea of andere huidirritatie, dan heeft Gladskin ook de perfecte producten voor jou.

Een Flesje Gladskin Eczema Cream is in 4 maten verkrijgbaar. Voor 15 ml betaal je € 15,95 en voor 100 ml betaal je € 63,50. Daarnaast zijn de Gladskin producten verkrijgbaar in een 30 ml of 50 ml verpakking.

Smeer je Gladskin 2 x per dag op 2 handen, dan doe je ongeveer 5 weken met een 30 ml waar je € 29.50 voor betaalt. Aanschaf kan op verschillende manieren. Zo kan Gladskin eenvoudig online besteld worden via hun website, maar kan het ook op bestelling bij de plaatselijke apotheek worden aangeschaft.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .