Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: De fantastische producten van Kool Organics

Not baked, not fried, slow dried. Dat is de slogan van Kool Organics, en dat trekt gelijk mijn aandacht. Want hoe gaan ze te werk en het belangrijkste, hoe smaken hun producten! Een pakket met rijkelijk gekleurde verpakkingen stond op mij te wachten en het is een waar feestje om hun producten in huis te hebben. De verpakking nodigt gelijk uit om hun granola te proberen en de kale chips ging direct open. Daar ben ik al tijden benieuwd naar.

Bij Kool Organics willen ze verschil maken. Hun wens en doel is om ook verpakte etenswaren lekker, eerlijk en gezond te laten zijn. De afgelopen jaren hebben ze een gevarieerd assortiment van handgemaakte en voedzame ontbijtproducten en snacks ontwikkeld. Ze maken van rauwe biologische ingredienten originele en heerlijke producten. Door het langzaam droogproces blijven de essentiele enzymen en voedingsstoffen behouden.

“Onze producten zijn gegarandeerd biologisch, gluten- en lactose-vrij, rijk aan vezels en een bron van plantaardig eiwit. We voegen geen kunstmatige of geraffineerde suikers toe’.

Wij hebben genoten van alle smaken, ontbijtmixen en tussendoortjes. Onze peuter heeft alles geproefd en goedgekeurd en ik vind dat hun producten allemaal gangbaar zijn voor elke doelgroep. Veel mensen hebben hier thuis wat geproefd en iedereen was enthousiast en verrast door de lekkere en pure smaken.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment om een beeld te geven wat te verwachten van Kool Organics.

Groen superfood & Apple Cereal 
Een krokante ontbijtmix met gekiemde zaden en zoet gerijpt fruit. Glutenvrij en rijk aan vezels.

Lekker door de yoghurt en een frisse verse smaak. Bij deze cereal proef je wel de ‘healty’ ingredienten erdoor heen. Er zijn aardig wat groene poeder toegevoegd en deze smaken voeren de boventoon samen met de smaak van kokos! De ontbijtmix is verrassend knapperig en door stiekem wat honing erbij te doen aten we er met het hele gezin van.

 

Pikante cayenne zaden mix 
Een mix van gekiemde zaden, noten en verfijnde kruiden en specerijen.

Deze zaden zijn top! Echt een aanwinst in de keuken. Als ik een salade maak gaat er een flinke eetlepel over de salade en ook als topping in de soep is hij heerlijk! Verse noten en een klein beetje pit. Precies pittig genoeg en dat pepertje voert gelukkig niet de boventoon.

 

Fusion Boerenkoolchips
Lichte chips, handgemaakt van seizoensgebonden biologische boerenkool.

Naar dit product keek ik het meeste uit, maar was ik ook het meest huiverig voor. Eerlijk gezegd is de chips verrassend lekker. Super knapperig en kruidig. Persoonlijk zou ik geen bakje nemen zo voor de tv in plaats van echte chips. Maar wel heerlijk op de borrelplank als een ‘hapje’ naast wat andere lekkere dingen. Zeker een aanrader dus!

 

Kool Organics heeft een breed assortiment met granola, crackers, zadenmix, boerenkoolchips, cereal en hun website is zeker een bezoekje waard!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .