Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Grow Cups van Grown

Bij het openmaken van het pakketje werd ik al blij. Wat zijn de grow cups van Grown mooi en fijn vorm gegeven. Dit leuke concept is van Grown en volgens hun heb je zo je eigen moestuin in huis:

Grown® biedt nu iedereen, met of zonder groene vingers, de mogelijkheid om thuis gezonde cressen te kweken dankzij de vernieuwende ‘Grow Cup’. Cressen, echte vitaminebommetjes, ook bekend als microgreens ken je wellicht: heerlijk op een broodje, in de soep, als basis voor een pesto of als garnering voor de maaltijd. Ze worden veel gebruikt in sterrenrestaurants, maar vanaf nu kun je cressen razendsnel zelf kweken uit eigen koker. Makkelijk, lekker, gezond en leuk!

Aangezien ik zelf nog geen plant kan houden en de tuin al twee jaar leeg is, was ik zeer benieuwd of het zou lukken. Na het kijken van het filmpje van Grown waarin ze duidelijk uitleggen wat te doen, en vooral niet te doen, ging ik aan de slag.

Bij elke Cup zitten 3 smaken Cress, online kun je zelf kiezen welke smaak je wilt. Zo kun je eens cress gebruiken die je niet bij je eigen supermarkt kunt vinden.

Wat een handig en fijn systeem gebruiken ze voor de Grow Cup. Het is makkelijk in gebruik en het ging zelfs hier helemaal goed! Na een paar dagen haal je de deksel van de Cup en heb je een matje met Cress welke lekker doorgroeit. De eerste oogst hebben we gehad. Doordat je de cups kunt hergebruiken heb je er lang plezier van en staan er hier in huis weer nieuwe smaken te groeien.

Kortom, een leuk alternatief voor een ‘ moestuintje’ welke schoon blijft, goed groeit en er nog eens mooi uitziet! Ook erg leuk om cadeau te geven. Je kunt hier een Grow cup kopen met maar liefst 3 refils voor maar € 9,95!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .